ASSE - Kraambeurs OLV-ziekenhuis

C21

ASSE - Kraambeurs OLV-ziekenhuis

Img_0425
 

Op 12 oktober 2024 organiseert de Materniteit van het OLV ziekenhuis te Asse een kraambeurs. We richten ons naar alle jonge koppels met kinderwens in de brede regio. 

We willen hiermee op een heel leuke manier,  toekomstige en jonge ouders zich zo goed mogelijk helpen voorbereiden op het leven met een baby, wat zoals gelukkig meer en meer bespreekbaar wordt, niet altijd even evident is.
We voorzien tal van info standjes en workshops: vanaf gezond zwanger worden, over infectiepreventie tijdens de zwangerschap, alle mogelijke info rond bevallen (knippen, verdoving; keizersnede, geboorteplan...), tot tips en tricks rond slaapproblemen bij baby's en uiteraard we gaan ook aandacht geven aan minder roze wolken en hoe je daarmee kan omgaan...
 
Het volledige programma is terug te vinden op https://gynaecologie-asse.be/ of via de Qr code op de affiche (affiche in bijlage in .jpeg en .pdf). 
 
Het wordt een ontzettend boeiende, leuke, èn gratis activiteit (met daarenboven een mooie goodiebag als cadeau voor alle aanstaande ouders), met uiteraard ook een hapje en een drankje in ons mamacafé
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 30 aug 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief