ASSE - Ligt de roes op de loer, denk aan veilig vervoer

C21

ASSE - Ligt de roes op de loer, denk aan veilig vervoer

Editiepajot_asse_ligt_de_roes_op_de_loer_repro_sw
Repro SW

De eindejaarsperiode en oudejaar zijn dé momenten bij uitstek om op een leuke wijze het nieuwe jaar 2010 in te luiden. In de feestroes is er evenwel geen plaats voor alcohol, drugs en bepaalde medicatie als u nog met de auto gaat rijden. De provincie Vlaams-Brabant biedt u een vlot en veilig vervoersalternatief aan met de campagne "Ligt de roes op de loer, denk aan veilig vervoer".  

Op oudejaar 2009 en 1 januari 2010 kunt u in Asse de Lijnbus nemen om veilig te gaan feestvieren. U kunt dus de auto rustig laten staan en voluit kiezen voor veiligheid en comfort dankzij de provinciale eindejaarscampagne "Ligt de roes op de loer, denk aan veilig vervoer".
 
De campagne is erop gericht het rijden onder invloed te voorkomen en het gebruik van het openbaar vervoer aan te moedigen. De campagne wordt georganiseerd en gefinancierd door het provinciebestuur van Vlaams-Brabant, dat daartoe samenwerkt met preventie- en jeugddiensten, De Lijn Vlaams-Brabant, gemeentebesturen en de federale en lokale politiediensten. 
 
Feestvierders kunnen in heel wat Vlaams-Brabantse steden en gemeenten van deze oudejaarsnachtbussen gebruikmaken. Met een ticket kunt u op oudejaarsavond de hele nacht reizen.
 
De inlichtingen over de haltes en dienstregelingen van de omritten, uitgevoerd door De Lijn, worden samengebundeld in één brochure. Deze zijn de verkrijgen bij vzw Jeugdwerking, Stationsstraat 88, 1730 Asse.
Voor meer informatie over deze omritten en over de plaatselijke initiatieven kunt u de websites van de provincie Vlaams-Brabant www.vlaamsbrabant.be/eindejaarscampagne en van De Lijn www.delijn.be raadplegen of vóór 25 december 2009 bellen naar telefoonnummer  016 - 26 78 10  van de provincie Vlaams-Brabant.
 
Hou er ook rekening mee dat de politiediensten in de hele provincie gerichte controles zullen uitvoeren.
Kies dus voor BOB of bus.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2009
Steven Walravens
Repro SW
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief