HALLE – Niet vergeten!!! Sinterklaas doet zijn intrede in stadscentrum

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Niet vergeten!!! Sinterklaas doet zijn intrede in stadscentrum

Dsc_3292__large_
 
Dsc_3344__large_
 
Dsc_3437_01__large_
 
Dsc_3555
 
Dsc_3556_01__large_
 
Flyer_a5_sinterklaas
 

Vandaag zaterdag 23/11 brengt Sinterklaas een bezoek aan alle kinderen, maar voor hij zijn bezoekjes begint kunnen alle kinderen hem verwelkomen in Halle. Hiervoor is een stoet voor zien die om 14 uur zal starten vanaf de Ninoofsesteenweg richting Beestenmarkt waar een eerste begroeting zal plaatsvinden.

Rond 14u15 zal Sinterklaas zijn intrede verderzetten via volgende straten :vanaf Beestenmarkt, Volpestraat, Korte Vest, stukje Bergensesteenweg richting Basiliekstraat in de richting van de Bibliotheek, Arkenvest, Molenborre, Basiliekstraat in de richting van Maandagmarkt, Maandagmarkt, Beestenmarkt, Volpestraat, Minderbroedersstraat, om aan te komen op het Oudstrijdersplein.

Op het Oudstrijdersplein zal Sinterklaas omstreeks 16 uur officiëel verwelkomt worden door de voorzitter van Halattraction, De Burgemeester of zijn vervanger en de voorzitter van de Verenigde Handelaars Halle of zijn vervanger.  Hierna zal Sinterklaas plaatsnemen op zijn troon, alwaar de kinderen persoonlijk Sinterklaas kunnen begroeten.

Op het plein zal animatie voorzien zijn, kermisattracties en eten- en drankstandjes.  Kortom een sfeerrijk Sinterklaasdorp.

Tijdens de stoet en op het Oudstrijdersplein zorgt de turnkring KSVT Lembeek samen met de Pieten voor aanstekelijke danspasjes.

Dit evenement is een samenwerking van Halattraction en de Verenigde Handelaars, Stad Halle en de sponsors.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2019
Devogeleer Emile
© archief Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief