HALLE - Halattraction heeft nieuwe partnerschap met fitnesszaak “Fit for Fun”.

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE - Halattraction heeft nieuwe partnerschap met fitnesszaak “Fit for Fun”.

Editiepajot_halle_sponsor_foto_kos
Verantwoordelijke publiciteit Bart Mary was dan ook blij deze overeenkomst te kunnen finaliseren met John Barrea. (Foto KOS)
 

Halattraction heeft een overeenkomst afgesloten met John Barrea, de zaakvoerder van de nieuwe fitnesszaak in Lembeek: “Fit for fun”.

Fit for fun zal als partner van het Halse carnaval zijn steentje bijdragen doorheen het hele carnavaljaar. Naast hoofdsponsor Mc Donalds heeft Halattraction met Fit for Fun nu ook een nieuwe sponsor die nadrukkelijk aanwezig zal zijn op alle communicatie en evenementen.
 
 Dirk Vierendeel van Halattraction: “Wij zijn uitermate tevreden dat nieuwe zaken het Halse carnaval willen steunen en hierdoor de organisatie van het grootste evenement in het Pajottenland kunnen blijven garanderen”.
 
Intussen is het nieuwe carnavalseizoen, met de 8e kroegentocht meer dan geslaagd is ingezet. De 9 cafés rond de Halse Grote Markt spraken van een heus succes en de formule van de kroegentocht zal volgend jaar nog meer uitgebreid worden. Naar schatting bezochten meer dan 500 mensen de diverse cafés.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2009
Felix Merckx
Foto KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 mrt 2022
Devogeleer Emile | 25 mrt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief