REGIO - Gratis brochure biedt overzicht van recent archeologisch onderzoek in Vlaams-Brabant

C21

REGIO - Gratis brochure biedt overzicht van recent archeologisch onderzoek in Vlaams-Brabant

Editiepajot_logo_provincie_vlaams_brabant

De nieuwe brochure ‘Archeologie 2014. recent archeologisch onderzoek in Vlaams-Brabant’ is er! Je krijgt hierin een overzicht van recent archeologisch onderzoek in de provincie. De nieuwe brochure ‘Archeologie 2014. recent archeologisch onderzoek in Vlaams-Brabant’ is vers van de pers. “Met deze brochure en de organisatie van de infodag willen we het archeologisch onderzoek in onze provincie toegankelijk maken voor een breed geïnteresseerd publiek” vertelt gedeputeerde voor erfgoed Tom Dehaene.

Gratis brochure

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van je regio? In de brochure kom je meer te weten over onderzoek naar Neanderthalers, de eerste landbouwers in Landen, de vici van Kester, Tienen en Asse, Merovingers in Steenokkerzeel, kasteelsites in Haacht en Wezemaal, toevalsvondsten in Leuven en verdedigingswerken in Zoutleeuw.

Je ontdekt ook waarvoor je in het Onroerend Erfgoeddepot Vlaams-Brabant terecht kunt. Tot slot laten we twee gepassioneerde vrijetijdsarcheologen aan het woord.

De brochure kan je downloaden of bestellen via www.vlaamsbrabant.be/infodagarcheologie

 

Archeologische infodag

In het najaar kunnen amateurarcheologen en geïnteresseerden zich laten onderdompelen in de regionale geschiedenis tijdens de infodag. Op het programma staan lezingen, workshops en een bezoek aan een archeologisch onderzoek in Vlaams-Brabant.
Het programma is vanaf half september beschikbaar op www.vlaamsbrabant.be/infodagarcheologie

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief