REGIO - Het gele lintje verbindt je in de strijd tegen kanker

REGIO - Het gele lintje verbindt je in de strijd tegen kanker

Logo_kom_op_tegen_kanker_horizontaal

Elk jaar krijgen bijna 40.000 Vlamingen het harde verdict: kanker. Dat zijn 107 nieuwe patiënten per dag. Bijna 5 per uur. Mannen. Vrouwen. Kinderen. Meer dan 200.000 mensen leven met en na kanker. Onthutsende cijfers waar je stil van wordt. Het betekent dat vroeg of laat iedereen met kanker te maken krijgt. Rechtstreeks of onrechtstreeks. 

 

Daarom organiseert Kom op tegen Kanker elke derde donderdag van oktober de Dag tegen Kanker. Dit doen we met de steun van meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties. Op die dag roepen we iedereen op om alle mensen met kanker en hun naasten te tonen dat ze er niét alleen voor staan. Dat we meeleven. Dat hun strijd tegen deze ziekte ook de onze is. 

 

Op de Dag tegen Kanker worden tal van hartverwarmende activiteiten op touw gezet voor kankerpatiënten en hun naasten. Ze worden verwend met een hapje en een drankje, een voet- of handmassage, een schoonheidsverzorging, een workshop kleur- en stijladvies, een relaxatiemassage,… 

 

Toon je betrokkenheid. Kom op 15 oktober langs en speld het gele lintje op als symbool van solidariteit. Op www.dagtegenkanker.be vind je alle informatie over de Dag tegen Kanker en de deelnemende ziekenhuizen en zorgorganisaties. Je ontdekt er ook hoe je op een andere manier je hart kan tonen.

www.dagtegenkanker.be

 

Elke derde donderdag van oktober organiseert Kom op tegen Kanker de Dag tegen Kanker. Met de steun van meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties. Een dag waarop we onze verbondenheid tonen met alle kankerpatiënten en hun naasten. Toon je solidariteit met iedereen die strijdt tegen kanker en speld op 15 oktober het gele lintje op.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief