REGIO - Jong N-VA Zenneland gaat met nieuw bestuur naar gemeenteraadsverkiezingen

REGIO - Jong N-VA Zenneland gaat met nieuw bestuur naar gemeenteraadsverkiezingen

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Jong N-VA Zenneland, de N-VA jongerenafdeling van Halle/Sint-Pieters-Leeuw/Beersel/Linkebeek/Sint-Genesius-Rode/Drogenbos en Pepingen, organiseerde vrijdag  een bestuursverkiezing in Café Den Herberg. Elke Jong N-VA-afdeling kiest immers tweejaarlijks een nieuw bestuur. Alle N-VA leden jonger dan 30 jaar konden zich kandidaat stellen en mochten ook hun stem uitbrengen. De verkiezing vond plaats onder het toeziend oog van regio coördinator Viktor Rooseleer.

De Jong N-VA’ers verkozen Sven Pletincx voor een derde termijn als voorzitter. Sven is 25 jaar en burgerlijk ingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel. Sven was OCMW-raadslid sinds januari 2013 en is in november 2016 aangesteld als Gemeenteraadslid van de stad Halle.

“Samen willen we de belangen van onze jongeren vertegenwoordigen in de verschillende gemeentes waar wij actief zijn. Binnen 2 jaar zijn het opnieuw gemeenteraadsverkiezingen en onze bestuursploeg beschikt reeds over talentvolle jongeren die de voorbije legislatuur ervaring hebben opgebouwd. Wij wille jongeren uit de streek aansporen actief deel te nemen aan de verkiezingen en hen steunen bij het voeren van hun politieke campagne.”, vertelt Sven Pletincx.

Ondervoorzitter is Sarah Van Hassel, lid van het Dagelijks Bestuur van Jong N-VA Nationaal en OCMW-raadslid van Sint-Pieters-Leeuw en secretaris is Jeroen Vanzeebroeck vanuit Beersel. Penningmeester is Nand Cremers (Halle). Het bestuur bestaat verder uit Dorien Van Hassel (SPL) en Peter Vandermeersch (Halle).

“Net zoals bij vorige gemeenteraadsverkiezingen zullen we ter voorbereiding van de aankomende verkiezingen starten met het uitschrijven van een lokaal jeugdbeleid voor het verkiezingsprogramma van onze partij.” Zegt Sarah Van Hassel. 

Meer informatie kan je altijd vinden op de Facebook-pagina:  http://www.facebook.com/jongnvazenneland

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jan 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 01 okt 2017

archief