PAUL SEVERS opnieuw bij bewustzijn na hartaanval

PAUL SEVERS opnieuw bij bewustzijn na hartaanval

Dsc_1836_2893__large_
 
Dsc_1807_2884__large_
 
Dsc_8589__large_
 

Vlaamse zanger en idool Paul Severs is in de late namiddag kwam Paul opnieuw bij bewustzijn en herkende iedereen in zijn ziekenhuiskamer. Dinsdag tijdens een fietstocht kreeg de Vlaamse zanger plots een hartaanval, een toevallige voorbijganger/ technieker Michiel Govers uit Lennik vond Paul Severs in een berm en verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten, samen met een dame die toevallig passeerde zorgde ze voor de eerste hulp en hartmassage tot de komst van de hulpdiensten die snel ter plaatse waren en Paul met spoed overbrachten naar het Erasmusziekenhuis in Anderlecht.

Paul Severs werd even in een coma gehouden, vandaag werd de medicatie stilaan afgebouwd, en in de namiddag kwam Paul terug bij bewustzijn in het bijzijn van zijn naaste familie. Ondertussen overspoeld de sociale media met steunbetuigingen aan het adres van de familie Severs, en wensen Paul een spoedig herstel.

Zoon Christophe Severs bedankte via facebook de twee helden die zijn vader hebben gevonden en de eerste zorgen hebben toegediend. Editiepajot wenst Paul Severs een spoedig herstel en nog vele mooie jaren aan de zijde van zijn vrouwtje Paulette en zijn familie. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Roger Swalens | 13 mei 2020

archief