REGIO - Twee verdachten werden betrapt en gearresteerd

REGIO - Twee verdachten werden betrapt en gearresteerd

Politie_wagen_01
 

Afgelopen dinsdag omstreeks 4.30 uur merkte een inwoner van Beersel twee jonge mannen op. Met een nachtlamp werd er door de verdachten geschenen in een aangelegen garage. De inwoner had meteen door dat er iets niet pluis was en verwittigde meteen de politiediensten. Met spoed haastte de ploeg zich ter plaatse. Intussen hadden de twee verdachten zich reeds verstopt in het donker en hoopten ze alvast niet gevat te worden. Maar pech voor hen, want vrij snel werden ze opgemerkt door onze inspecteurs. Alles behalve meewerkend werden de twee jongemannen geboeid.

Linken

Tijdens de fouille bleken de verdachten inbrekersmateriaal bij te hebben alsook de buit van mogelijks nog andere diefstallen. De twee jongemannen hadden er blijkbaar al een stevig nachtje op zitten. In de onmiddellijke omgeving vonden onze diensten nog voertuigen waar ingebroken was. Een deel van de buit werd teruggevonden op de verdachten.

De twee verdachten werden gearresteerd en overgebracht naar de politiepost. Het bleek te gaan om twee illegalen, die niet aan hun proefstuk toe waren. De twee werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 20 aug 2019
Guido Van Cauwelaert | 08 aug 2019
Marc Colpaert | 04 aug 2019

archief