Maatregelen ook voor de politiezone Zennevallei

Maatregelen ook voor de politiezone Zennevallei

Image002
 

 Ook voor de politiezone Zennevallei gelden alternatieve werkwijzen om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 maximaal tegen te gaan. 

Het spreekt voor zich dat een gehele shut down niet kan voor een politiezone. Onze opdracht blijft het garanderen van ieders veiligheid!

Om dit te realiseren, focussen alle diensten van de lokale politie zich voornamelijk op het verlenen van dringende noodhulp. Verder zijn klachten en meldingen steeds mogelijk. Echter om besmetting tegen te gaan, werken we zoveel als mogelijk op afspraak. Zo spreiden we bezoeken, zodat de burger niet met anderen hoeft te wachten in de wachtzaal. Anderzijds centraliseren we de dienstverlening in de 

Politiepost Brabantpoort
Pepingensesteenweg 250 in Sint-Pieters-Leeuw
02 363 93 00

Hier kunnen we de beste garanties geven op vlak van hygiëne en veiligheid. De andere politieposten worden dus tijdelijk gesloten. Geenszins is het opzet om inwoners in de kou te laten staan. Controles op de uitvoering van de federale maatregelen zullen georganiseerd worden en alle oproepen in kader van noodhulp worden opgevangen door onze dienst Interventie, die ruim versterkt wordt met zo’n 20 à 25 mensen.

Heeft u dringend politie nodig? Bel 101. 

Maakt u graag een afspraak voor een klacht of melding? Bel 02 363 93 00. Ook via onze website www.lokalepolitie.be/5905 kan u een afspraak maken. Opgelet, afspraken kunnen dus vanaf vandaag enkel nog in de politiepost Brabantpoort in Sint-Pieters-Leeuw. De openingsuren worden verruimd van 7 tot 19 uur.

Deze maatregel geldt van vrijdag 20 maart tot en met 5 april 2020. Uiteraard worden de maatregelen regelmatig geëvalueerd. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 sep 2020

archief