Regio- Unieke tijden leiden tot unieke samenwerking in radioland vanaf 1 april PROSFM, de muziek waar jij van houdt!

Regio- Unieke tijden leiden tot unieke samenwerking in radioland vanaf 1 april PROSFM, de muziek waar jij van houdt!

Radio_pros__1_
1 april => Een nieuwe samenwerking en start voor PROSFM. Foto ingezonden
 

Als Corona ons 1 ding geleerd heeft, dan is het wel dat we samen sterker staan.

Samen gaan we er dan ook tegenaan en dit leidt in radioland tot een verrassend nieuw initiatief. De bestuursploeg en medewerkers van Pajot1, dat in het Pajottenland over 2 radio-erkenningen beschikt (Pajot1 en MooyZo), kwamen samen met de medewerkers van Pros tot een match made in heaven.

Tot eind 2017 beschikte Pros over een fm frequentie, maar verkreeg daarna helaas geen nieuwe erkenning en beschikte dus niet langer over een fm frequentie. Pros deed vanaf dan noodgedwongen verder via internet met een te bewonderen doorzettingsvermogen.

Dit was de ploeg van Pajot1 niet ontgaan en in een streven om in deze coronatijden alle bevolkingsgroepen maximaal te bereiken, en dus ook ouderen en woonzorgcentra, bekeken ze de mogelijkheden om de radiomakers van het internetstation Pros terug een fm platform te bieden. De programmeringen werden naast elkaar gelegd, en zodoende kwam de samenwerking tot stand.

Vanaf 1 april maakt de radio dan ook, onder de nieuwe naam PROSFM, een doorstart met het beste van Pros en Pajot1. Een nieuwe naam, nieuwe jingles en een nieuw logo.

Het station hoopt hiermee zijn impact in de regio flink te vergroten en de Pros radiomakers zijn terug te beluisteren op fm. Om het de diverse radiomakers makkelijk te maken, zal er radio gemaakt worden vanuit twee studio's, Ternat en Heldergem.

PROSFM is vanaf 1 april (al dan niet een grap) in het hele Pajottenland en omliggende te beluisteren via FM 106.4 (vanuit Asse), 105.9 (vanuit Schepdaal) en 103.9 (vanuit Gooik). En natuurlijk ook via de prosstreams, PROSFM.BE en radiopros.be. Laat de verzoekjes maar komen!! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2020
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 27 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief