REGIO - Start in september jouw nieuw hoofdstuk, leer een nieuwe taal

C21

REGIO - Start in september jouw nieuw hoofdstuk, leer een nieuwe taal

Visual_talen_editiepajot
 
Editiepajot_adressen1
 
Foto_2
 

Tijdens deze onzekere tijden biedt Crescendo CVO jou de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen, zodat je vlot kan inspelen op de corona-uitdagingen en klaar bent om de economische crisis het hoofd te bieden. 

 

Bij ons kan je kiezen uit meer dan 70 opleidingen! Je kan je bijscholen of herscholen in beroepsopleidingen of je kan je  beter voorbereiden op de arbeidsmarkt door het verwerven van extra ICT- of taalvaardigheden. Bovendien kunnen vroegtijdige schoolverlaters bij ons terecht om alsnog een diploma secundair onderwijs te behalen.

 

Je kan les volgen op onze campussen in Mechelen, Tervuren, Zaventem, Sint-Genesius-Rode en Halle of op één van onze vele lesplaatsen in de Vlaamse Rand. De meeste van onze campussen zijn zes dagen op zeven open, van zonsopgang tot zonsondergang: je kan er zowel overdag als ’s avonds les volgen. 

 

In deze coronatijden nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat je in alle veiligheid kan deelnemen aan de lessen. We bieden in een veilige en gezonde omgeving contactlessen aan die we combineren met afstandslessen, zodra dit nodig is om ieders veiligheid te garanderen. Jouw gezondheid staat bij ons op de eerste plaats!

 

Onze taalopleidingen

Om je taalkennis bij te spijkeren, is Crescendo CVO de place to be. Verspreid over al onze campussen en lesplaatsen bieden we maar liefst 12 taalopleidingen aan: Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Pools, Nederlands voor anderstaligen (NT2), Portugees, Russisch, Spaans en zelfs Vlaamse gebarentaal.

 

We bieden zowel beginnerscursussen als cursussen voor gevorderden aan. Weet je niet welk niveau je hebt? Dan kan je bij ons een niveautest afleggen die ons helpt om je te oriënteren naar de cursus die het dichtst aansluit bij jouw niveau.

 

Vanaf de allereerste les wordt er in de doeltaal lesgegeven. Je kan dus ongeacht je moedertaal deelnemen aan onze taallessen. Onze taalopleidingen zijn zeer communicatief en praktijkgericht. Je zal je al gauw in de door jou gekozen taal kunnen uitdrukken. Bovendien leer je bij ons niet alleen de taal: we laten je ook kennismaken met nieuwe culturen, gewoontes en tradities.

 

Voordelen

Wie les volgt in het volwassenonderwijs kan met een aantal financiële voordelen rekenen, zoals een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld. Voor bepaalde opleidingen kan je gebruik maken van opleidingscheques of Vlaams opleidingsverlof aanvragen bij je werkgever. Voor jonge geïnteresseerden is het belangrijk om te weten dat je tussen 15 en 25 jaar onder bepaalde voorwaarden je kindergeld kan behouden en na het behalen van je diploma secundair onderwijs een premie kan aanvragen bij de overheid.

 

Daarnaast ontvangt je als cursist bij de start van het schooljaar een e-mailadres van Crescendo CVO dat je gratis toegang geeft tot het softwarepakket Office 365.

 

Tot gauw bij Crescendo CVO!

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 12 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 mei 2021
Hugo Devillé | 03 mei 2021
Devogeleer Emile | 21 apr 2021
roger swalens | 16 apr 2021

archief