REGIO - Achttien wandelingen doorkruisen wandelparadijs Pajottenland

C21

REGIO - Achttien wandelingen doorkruisen wandelparadijs Pajottenland

Persbericht__wandelen_in_het_pajottenland__-_23_mei_2022
 

Zin in een mooie lentewandeling in onze regio? De 18 routes in ‘t wandelboekje ‘Wandelen in het Pajottenland’ van streekorganisatie Pajottenland+ bieden je vast de nodige inspiratie.

Na het succes van ‘Verhalen uit het Pajottenland’ en ‘Wandelzesdaagse van Brussel naar Gent’ van Pajottenland+ volgt met ‘Wandelen in het Pajottenland’ nu nog een boekje met wandelkaarten. Waar dat mogelijk is, volgen de wandelingen de wandelknooppunten. In ‘Wandelen in het Pajottenland’ vind je routes uit Bever, Galmaarden, Herne, Pepingen, Lennik, Roosdaal, Gooik, Ternat, Liedekerke, Affligem, Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw. De wandelingen verschenen al in ‘Verhalen uit het Pajottenland’, al werden ook vier nieuwe routes toegevoegd. “Voor het uitwerken van die wandelingen werkten we nauw samen met vrijwilligers en Toerisme Vlaams-Brabant”, vertelt coördinator Robrecht Geeroms van Pajottenland+. “We hebben voor elk type wandelaar wat wils. Van gezinsroutes over langere bruegelwandelingen tot zelfs een wandeling die je perfect met de hond kan doen.” 


Gratis verkrijgbaar
‘Wandelen in het Pajottenland’ is gratis te verkrijgen in gemeentehuizen, bibliotheken, horeca, logies en cafés in de regio. En bij producenten van streekproducten, attracties enz. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief