Activiteiten invoeren in UiTdatabank voortaan nog eenvoudiger

C21

Activiteiten invoeren in UiTdatabank voortaan nog eenvoudiger

Scherm__afbeelding_2023-03-31_om_17
 

De UiTdatabank van de Vlaamse overheid zit in een nieuw jasje. Wie iets organiseert, kan vanaf nu activiteiten eenvoudiger invoeren. Ook de stad Halle maakt gebruik van de databank om de activiteiten te verspreiden via haar kanalen. Een gratis webinar maakt iedereen wegwijs in de nieuwigheden.
Databank voor meer dan 1000 agenda’s
De UiTdatabank is de grootste activiteitendatabank van Vlaanderen. Jaarlijks publiceren organisatoren meer dan 215.000 activiteiten in de agenda. De databank levert informatie aan meer dan 1.000 agenda’s, waaronder de website en de stadsapp van Halle. Ook in Info Halle nemen we een selectie van de activiteiten op. Het is dus belangrijk dat organisatoren hun activiteiten in Halle invoeren in de UiTdatabank.
Meer mogelijkheden, minder werk
Vanaf nu zit het invoerformulier van de UiTdatabank in een nieuw jasje. Wie een activiteit invoert, heeft meer mogelijkheden. Je kan met 1 klik aanduiden dat een activiteit online doorgaat, een video toevoegen en veel meer. Organisatoren hebben tegelijk minder werk. Zo staat informatie die je eerder gebruikte al klaar. Een nieuwe tabstructuur gidst je bovendien door je invoer en je krijgt meteen tips om je activiteit zo volledig mogelijk in te voeren. Activiteiten invoeren doe je via www.uitinvlaanderen.be. De activiteiten in Halle vind je op www.uitinhalle.be.
Gratis webinar
Je kan de nieuwe functies op dinsdag 9 mei van 10u tot 11u ontdekken tijdens een gratis webinar. De nieuwigheden worden er besproken en je leert als organisator of vereniging hoe je er het meeste kan uithalen. Je schrijft je gratis in via deze link.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief