Lerend Netwerk Solidum gaat van start

C21

Lerend Netwerk Solidum gaat van start

Lerend_netwerk_solidum_1
 
Bij de groep Solidum werken, betekent niet alleen openheid en waardering voor elke discipline. Je komt er evenzeer terecht in hechte teams waar persoonlijke en professionele ontwikkeling prioriteit zijn.
 
In kader van deze professionele ontwikkeling start Solidum een Lerend Netwerk waarbij haar medewerkers hun talenten kunnen ontplooien en hun loopbaan versterken. Geven van de juiste zorg op het juiste moment én dit met kennis van zaken is de ambitie van dit Lerend Netwerk en dat komt uiteraard de bewoners ten goede.
 
Eind april ging alvast het eerste Lerend Netwerk door in het AZ Sint-Maria Halle. Er waren 40 zorg- en verpleegkundigen uit de 8 woonzorgcentra van Solidum aanwezig op deze workshop. Na het onthaal met een broodje en drankje leerden zij op interactieve wijze over de differentiatie van decubitus en incontinentieletsels. Er was ook een demo voorzien van de laatste nieuwe preventieve materialen.
 
De collega's van de verschillende WZC's leerden er uiteindelijk ook hun collega's kennen. In een leuke sfeer werden de banden tussen hen aangehaald. Het is al uitkijken naar het volgend Lerend Netwerk later dit jaar.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024
Devogeleer Emile | 23 mei 2024

archief