BEVER - Nieuwjaarsbijeenkomst

BEVER - Nieuwjaarsbijeenkomst

Editiepajot_bever_nieuwjaarsreceptie__5_
Burgemeester Luc Deneyer - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_bever_nieuwjaarsreceptie__9_
Korpschef op rust Roland Pauwels ontvangt een woord van dank - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_bever_nieuwjaarsreceptie__15_
Folkgroep Arjaun zorgde voor de nodige sfeer - Foto Deschuyffeleer
 

Met een druk bezochte nieuwjaarsreceptie voor het personeel en de leden van de adviesraden zette het gemeentebestuur van Bever het nieuwe jaar in. De folkgroep Arjaun zorgde alvast voor de nodige sfeer.

In zijn toespraak had burgemeester Luc Deneyer het over het gemeentelijk beleid dat in het nieuwe jaar overigens de stempel zal dragen van gematigdheid en bezuinigingen. Hij verwees hierbij naar de economische crisis die ook in Bever haar tol eist. “Morgen dient anders te worden bestuurd”, zegt Deneyer. “Anders betekent evenwel niet slechter. Het is immers in sombere tijden dat geboden kansen op creativiteit het meest lonen”. De burgemeester ziet dan ook een moeilijk jaar tegemoet met daarin nog geen direct zicht op herstel.
 
Ook OCMW-voorzitter Michel Debleser had een woordje van dank over voor de genodigden voor hun inzet, ijver en toewijding. In deze context werd even stil gestaan bij twee markante overlijdens in het voorbije jaar. Nelly Verkauteren gaat als directrice van de gemeentelijke basisschool de Beverse geschiedenis in als een buitengewone en meer dan gedenkwaardige pijler. Nelly Verkauteren was overigens ook de eerste voorzitter en als dusdanig ook de pionier van de gemeentelijke cultuurraad. Ook was zij nauw betrokken bij de gewestelijke afdeling van het Rode Kruis. Ook Henry Destrijker werd even in herinnering gebracht. Gedurende vele jaren was hij een gewaardeerd en geëngageerd gemeentelijk politieker. Tot 2000 was hij overigens schepen.

Tijdens de receptie werd ook een woordje van dank uitgesproken aan het adres  van Roland Pauwels, de korpschef van de lokale politie op rust sinds eind vorig jaar. Tevens werd ook alle succes toegewenst aan zijn opvolger hoofdcommissaris Marc Hellinckx.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief