BEVER - Op reis naar Alaska

C21

BEVER - Op reis naar Alaska

Editiapjot_bibbem_bever_alaska_deschuyffeleer__2_
Bibbem geniet van Alaska - Foto's Deschuyffeleer
 
Editiapjot_bibbem_bever_alaska_deschuyffeleer
Marie-Jeanne Deschuyteneer - Foto Deschuyffeleer
Editiapjot_bibbem_bever_alaska_deschuyffeleer__1_
Gezellig napraten ... Foto Deschuyffeleer
Fotocollage_alaska_bibbem_-_deschuyffeleer
Collage Deschuyffeleer
 

Op basis van honderden foto’s bracht Marie-Jeanne Deschuyteneer het verre Alaska naar Bever. Zonder enige moeite werd iedereen overtuigd van de pracht van de ongerepte wildernis die zomaar te rapen valt in de meest noordelijke staat van de VS met als mythische bijnaam 'The Last Frontier' of de laatste grens.

Een fascinerend onderwerp, boeiend commentaar en prima beeldmateriaal maakten de Bibbem-toeschouwers dan ook getuige van de avontuurlijke en opwindende reis die Marie-Jeanne samen met 7 toevallige reisgenoten afgelopen zomer mocht beleven.
 
“Ik heb de ganse wereld al doorkruist”, vertelt reisfanate Marie-Jeanne. “Ik ben er van overtuigd dat iedere streek, ieder land en zelfs ieder regio of stad zijn charmes heeft, maar Alaska piekt toch voor mij bovenaan de lijst. Samen met nagenoeg alle reizigers die kiezen voor een bezoek aan het Hoge Noorden werd ook ik uitermate geboeid door de onstuimigheid en de grootsheid eigen aan dit gebied.”  Meer dan de helft van Alaska is natuurgebied. “En daar hebben wij gedurende onze 14-daagse reis gretig kunnen van genieten. Alaska is zoveel meer dan een land van sneeuw en ijs, van walvissen, zalmen, ­grizzly’s of van goud en olie”, aldus nog een fervente wereldreiziger. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief