BEVER - Gepensioneerden vinden nieuwe stek

C21

BEVER - Gepensioneerden vinden nieuwe stek

Gep_nsioneerden_bever_-_deschuyffeleer__8_
Marie-Elise Vanderkelen, Gaston Deblezer, Madeleine Deganzeman, Cecile Vandroogenbroeck, Marie-Rose Doraene en Simone Vandergucht - Foto's Deschuyffeleer
 
Gep_nsioneerden_bever_-_deschuyffeleer__4_
Lekkere pannenkoeken .....
Gep_nsioneerden_bever_-_deschuyffeleer__5_
Een gezellige babbel ...
Gep_nsioneerden_bever_-_deschuyffeleer__1_
Een partijtje wiezen ....
 

Amper een paar weken na het opdoeken van de bond voor gepensioneerden zijn de Beverse senioren reeds tot inzicht gekomen met een duidelijke erkenning van het nut en de nood aan een gezelligheidsvereniging voor 60-plussers. Marie-Elise Vanderkelen en een paar kwieke dorpsgenoten met doorzettingsvermogen, energie en pit trachten dan ook de leemte voor de achterban terug op te vullen en de draad terug op te nemen.

Tot voor een paar maand was er ook in Bever een bond voor gepensioneerden die steevast éénmaal per maand zijn aanhangers op de koffie ontving. Een aanzienlijke afname van het actieve ledenbestand en een manifest gebrek aan nieuw bloed in het bestuur werkten evenwel een aanhoudende tanende belangstelling in de hand. Het bestuur zag zich dan ook genoodzaakt er mee te stoppen en de aanzienlijke activa van de bond te schenken aan Kom op tegen Kanker.

Dit alles was echter zonder Marie-Elise Vanderkelen, de duivel-doet-al in het gemeentelijk verenigingsleven, gerekend. Zo namen zij en haar ploeg het voortouw en zetten zij voortaan iedere eerste dinsdagnamiddag van de maand in het Trefpunt Camargo een gezellig samenzijn met koffie en tussendoortje op voor de gepensioneerden. “Bij slecht weer wordt er veel gekaart maar als het zonnetje het  enigszins toelaat zijn ook buitenactiviteiten niet uitgesloten” vertelt Marie-Elise. Het thema van de jongste bijeenkomst was pannenkoeken maken. Voor volgende maand staan er allicht macaroni-kroketjes op het menu. Voor de jongste editie tekenden alvast een 40-tal deelnemers present.

Het bijwonen van een namiddag kost slechts 5 euro en is telkenmale ter plaatse te betalen. Er is geen lidgeld. Info op 054/ 588 557 en op 0475/ 25 71 56.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief