BEVER verkoopt Zetor tractor

C21

BEVER verkoopt Zetor tractor

Aankondiging__te_koop_-_deschuyffeleer

De gemeente Bever verkoopt een buiten dienst gestelde Zetor tractor 4x4 van het type 8245 met frontlift en voorzien van nieuwe achterbanden. Hij is van het bouwjaar 1991 en heeft er 8651 werkuren opzitten 

De verkoop vindt plaats bij schriftelijk bod aan de meest biedende en enkel tegen contante betaling. Het bieden gebeurt onder gesloten omslag geadresseerd aan het College van Burgemeester en Schepenen, “Bod tractor”, Plaats 10, 1547 Bever. De zendingen worden geopend op 30 april om 11u in de raadszaal van het gemeentehuis.
 
Alle belangstellenden moeten hun identiteit volledig kenbaar maken. Voor particulieren zijn dit naam, adres en nationaal nummer. Voor ondernemingen zijn het naam, adres, ondernemings- en handelsregisternummer.
 
Bij toewijzing worden er geen bijkomende kosten aangerekend. Na de toewijzing kan de koper de tractor onmiddellijk meenemen. De ophaling dient alleszins te gebeuren vóór 7 mei en volgens afspraak met de gemeentediensten.
 
De tractor wordt verkocht in de staat waarin hij zich bevindt. De tractor kan vooraf worden bekeken na afspraak met de gemeentediensten.
 
Info: schepen voor Openbare Werken  Dirk Willem 0478/ 68 19 01.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief