BEVER – De Mont Ventoux op voor Artsen zonder Grenzen

BEVER – De Mont Ventoux op voor Artsen zonder Grenzen

Mont_ventoux_artsen_zonder_grenzen-_deschuyffeleer__3_
Dominique Vanhove en Olivier De Kock gaan met de fiets de Mont Ventoux op. Onder de leiding van Chris Spooren van Sporters voor Artsen Zonder Grenzen krijgen zij er nog het gezelschap bij van 18 lopers. Foto's Deschuyffeleer
 
Mont_ventoux_artsen_zonder_grenzen-_deschuyffeleer__1_
Dominique Vanhove, Chris Spooren en Olivier De Kock - Foto Deschuyffeleer
 
Mont_ventoux_artsen_zonder_grenzen_
 

Op Pinksterzaterdag gaan Dominique Vanhove uit Freest en Olivier De Kock uit Commijn met de fiets de strijd aan met de mythische Mont Ventoux. Onder de leiding van Chris Spooren van Sporters voor Artsen Zonder Grenzen krijgen zij er nog het gezelschap bij van 18 lopers komende uit alle uithoeken van Vlaanderen. Door daadwerkelijk mee te doen aan acties van Sporters voor Artsen zonder Grenzen. zorgen ook Dominique en Olivier via sponsoring van hun sportieve prestaties voor extra financiële ondersteuning van het werk dat Artsen zonder Grenzen overal ter wereld verricht.

Met hun performance willen Dominique en Olivier de hulpacties steunen van het noodhulpfonds dat zorgt voor financiële middelen die kunnen worden aangewend als de nood ergens dringt. Zo vertrekken jaarlijks met AzG nagenoeg 2000 mensen om noodlottigen  in meer dan 70 landen hulp te bieden.
 
De actie en meer bepaald Dominique en Olivier sponseren kan door een bedrag naar keuze over te schrijven naar rekening 142-0513000-89 (IBAN BE45 1420 5130 0089 GEBABEBB). Stortingen vanaf 30 euro geven recht op een fiscaal attest. Het integrale bedrag gaat rechtstreeks naar Artsen Zonder Grenzen.
 
De Mont Ventoux in Centraal Frankrijk, 1909 m hoog,  is één van de meest tot de verbeelding sprekende natuurfenomenen van de wereld. Deze kale berg vormt al decennialang het decor voor heel wat sporttragiek en -heroïek. “Velen zullen zeggen dat het gekkenwerk is om 26 kilometer naar boven te fietsen. Toch zijn we steevast van plan om ons engagement na te komen. Ook de mensen van Artsen Zonder Grenzen werken dagelijks in extreem moeilijke omstandigheden. Dat alleen is voldoende motivatie voor ons om door te bijten,” zeggen beiden. “Zo sporten we niet alleen voor onszelf, maar tegelijk ook voor de verbetering van het lot van anderen. En dat maakt onze inspanning zo veel zinvoller”.
 
Bijkomende info: Dominique Vanhove 0476/996431 - Olivier De Kock 0478/807103
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief