GERAARDSBERGEN / GALMAARDEN / BEVER – Giesbaargse You Tube op Radio M.I.G

GERAARDSBERGEN / GALMAARDEN / BEVER – Giesbaargse You Tube op Radio M.I.G

Editiepajot_geraardsbergen_mig_you_tube___foto_gerrit_achterland
De Geraardsbergse radio M.i.G. gaat volop samenwerken met de plaatselijke filmclubs KVM Geraard en Interactief. - Foto Gerrit Achterland
 

De Geraardsbergse radio M.i.G. gaat volop samenwerken met de plaatselijke filmclubs KVM Geraard en Interactief. Bedoeling is dat de leden van de filmclubs korte filmpjes gaan maken van de activiteiten in de regio Geraardsbergen, Lierde, Galmaarden en Bever waarna de filmpjes via YouTube op de site van M.i.G. geplaatst gaan worden. Bedoeling is om zo een ‘Geraardsbergse’ versie van YouTube te verkrijgen.

Hoofdredacteur Jonas Vierendeels: “Het leek ons logisch om in eerste instantie te rade te gaan bij onze lokale partners. Na de eerste verkennende gesprekken werd snel duidelijk dat alle partijen voordeel kunnen halen uit deze samenwerking. Onze website wordt hierdoor veel persoonlijker waardoor bezoekers zich meer betrokken gaan voelen. Anderzijds is het een mooie kans voor de leden van de filmclubs om hun talenten ook buiten hun vereniging aan te wenden. Bovendien krijgt hun werk op deze manier meer bekendheid waardoor ze ook nieuwe vrijwilligers kunnen aantrekken.”
 
In eerste instantie zullen enkel korte sfeerfilmpjes te zien zijn over evenementen uit de regio. Voorzitters Pascal Hylebos van KVM Geraard en Michel Wybo van Interactief zijn alvast opgetogen. “We beseffen dat dit een uitdaging wordt, maar dat maakt ons dubbel gemotiveerd. Onze leden kunnen nu ook actuelere items in beeld brengen, terwijl we tot hiertoe voornamelijk documentaires draaien. Het is een mooi project, waar we maar al te graag aan meewerken”.
 
Interactief zal zich vooral op de gemeenten Galmaarden en Bever concentreren, terwijl KVM Geraard vooral op Geraardsbergen en Lierde gaat focussen.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2010
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief