BEVER – Start to bike

C21

BEVER – Start to bike

Dsc01366
 
Dsc01370
Dsc01371
Dsc01367
 
Zondag organiseerde fietsclub KLIMAX uit Bever de eerste sessie van haar drieledig “Start to bike”-programma. De club wil zo nieuwe fiets-sportievelingen aantrekken. Een dertigtal fietsers voelden zich dan ook aangesproken en tekenden present. De parcours zijn uitsluitend binnen de gemeente uitgestippeld en beogen de deelnemers ook kennis te laten maken met het eigen natuurschoon.
 
Onder de leiding van Philippe Allert en zijn teamgenoten  worden telkenmale tochten opgezet van nagenoeg 25 km op weliswaar verharde wegen. Een mountainbike is derhalve geen vereiste. “Op het eind van het programma beslissen de deelnemers zelf hoe het verder moet. Wordt er geopteerd voor mountainbike of fietsen op de weg ? Korte of lange afstanden ? Rustig of meer gedreven ? Op zondag of tijdens de week ?” aldus voorzitter Max Desmecht.
 
KLIMAX is aangesloten bij de Belgische Bond voor Rijwieltoerisme en richt zich zowel tot het mountainbiken als het recreatief fietsen. De club tekent jaarlijks onder meer voor de MTB-tocht bij de dorpsfeesten, de fietstocht “Kom op tegen Kanker” en de avondlijke MTB- en wandeltocht met Halloween.
 
De volgende sessies gaan door op zondag 20 en 27 april telkenmale om 9u. Er wordt samengekomen op de Plaats. Zelfs wie niet kon deelnemen aan de eerste rit  is nog steeds welkom. André Weverbergh en Didier Delsaux tekenen de parcours uit.        
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief