BEVER / GALMAARDEN / HERNE / LENNIK – Brandweer zoekt nog vrijwilligers voor voorpost

BEVER / GALMAARDEN / HERNE / LENNIK – Brandweer zoekt nog vrijwilligers voor voorpost

Aankondiging
Repro Deschuyffeleer

Brandweercommandant Koen Roesems van Lennik blijft op zoek naar vrijwillige brandweermensen en ambulanciers voor de voorpost in Tollembeek. Slechts een 20-tal bedieningen zijn tot op heden ingevuld. In het personeelskader blijven evenwel nog zo’n 40 plaatsen onbezet.

In een gezamenlijk schrijven aan hun bevolking doen de burgemeesters van Bever, Galmaarden en Herne nu een oproep tot bijkomende kandidaten. Inmiddels is de bouw van de kazerne van de voorpost in de Hernestraat in Tollembeek van start gegaan.
 
De gemeentebesturen van Lennik, Bever, Galmaarden en Herne leveren de nodige inspanningen voor de bouw van de voorpost en voor het materieel zoals zieken- en brandweerwagens. Het schoentje knelt evenwel bij de werving van voldoende vrijwilligers om de voorpost binnen afzienbare termijn te kunnen operationaliseren. Het schrijven van de burgemeesters aan de bevolking dient dan ook in die zin opgevat te worden.
 
Kandidaten kunnen dan ook terecht op een info-avond op maandag 7 juni om 20u in het Baljuwhuis in Galmaarden of mailen naar lennik.secretariaat@brandweervlaanderen.be. De vakante bedieningen staan open voor brandweermensen en ambulanciers en dit voor zowel mannen als vrouwen. De weerhouden kandidaten dienen een opleiding in een provinciale brandweerschool te volgen en ontvangen voor hun prestaties een aantrekkelijke vergoeding.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief