BEVER - Prettige “vaderkesdag”

BEVER - Prettige “vaderkesdag”

Voetbal_papa_s_en_kleuters_juni_2010__7_
Foto's Godelieve Deschuyffeleer
 
Voetbal_papa_s_en_kleuters_juni_2010__4_
 
Voetbal_papa_s_en_kleuters_juni_2010__8_
De juffen Ann, Ellen en Peggy - Foto Deschuyffeleer
 
Voetbal_papa_s_en_kleuters_juni_2010
 

Dat het zondag 13 juni niet alleen stemdag is maar ook en vooral “vaderkesdag”, zullen vele Beverse papa’s allicht heel goed weten. Met een ietwat vroegtijdige viering werd een groot deel onder hen evenwel vandaag reeds bedacht. Zo trakteerde het jong volkje van de derde kleuterklas van de gemeentelijke basisschool Ak’cent hen er op een heus voetbaltornooi.

Een 15-tal pseudo-sportieve papa’s kon zich niet onbetuigd laten en ging gretig op de uitnodiging in. De juffen Peggy, Ellen en Ann wisten dan ook al de derde-kleuterklassers in te delen in vier groepen van telkens 12 piepkleine doch stoere voetballertjes. Samen met een 4-tal flink uit de kluiten gewassen papa’s mochten zij dan het beste van zichzelf geven om in een blakende zon zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Of nu de groenen of de roden aan de winnende hand waren was echt niet zo heel belangrijk. Waar het vooral op aankwam was de bal niet te schoppen in de richting van het eigen doel.
 
Leute en plezier waren er alleszins in overvloed. Of al die gelegenheids Ronaldino’s, Drogba’s, Boussoufa’s en Lukaku’s er morgen geen stijve spieren zullen aan overhouden is evenwel nog zeer de vraag. Aan allemaal toch nu reeds een prettige “vaderkesdag” toegewenst.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief