GOOIK / PAJOTTENLAND - Lokale Politie heeft nieuwe website

GOOIK / PAJOTTENLAND - Lokale Politie heeft nieuwe website

Aankondiging_website
Repro Deschuyffeleer
 

De lokale politie Pajottenland (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) heeft haar website in een nieuw kleedje gestoken. De oude site werd gebruiksvriendelijker en overzichtelijker gemaakt. Het is de bedoeling te komen tot een betere communicatie en dienstverlening naar de bevolking toe.

“De vernieuwde website www.politie-pajottenland.be vormt dan ook een uitstekend middel om de bevolking beter te informeren. De bezoeker kan meer te weten komen over de werking, de prioriteiten en de geboekte resultaten van de politiezone. Zo zijn ook de contactgegevens van de verschillende diensten en de wijkagenten eenvoudig te raadplegen en krijgt de praktische informatie rond verkeer en preventie hier een plaats”, aldus korpschef Mark Hellinckx..
 
Via de link “Police-on-web” kan de gebruiker tevens rechtstreeks aangifte doen van een aantal eenvoudige misdrijven zoals fietsdiefstal, winkeldiefstal, vandalisme en graffiti zonder zich naar het politiekantoor te moeten begeven. Via de link “Ecops” of www.ecops.be kan ook alle internetmisbruik worden gemeld.
 
De website wordt permanent aangevuld met nieuwe informatie. Het is de bedoeling de site in de toekomst nog verder uit te bouwen tot een volwaardige interactieve website voor dienstverlening.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 apr 2021

archief