BEVER - Schlagerfestival op de rails

C21

BEVER - Schlagerfestival op de rails

Bever_schlagerbal_eerste_editie_2010__16_
De werkgroep van Thierry Van Vreckem en Bruno Cornelis - Foto's Deschuyffeleer
 
Bever_schlagerbal_eerste_editie_2010
Thierry aan de mengtafel - Deschuyffeleer
Bever_schlagerbal_eerste_editie_2010__12_
Dos cervezas per favor - Deschuyffeleer
Bever_schlagerbal_eerste_editie_2010__13_
 
Bever_schlagerbal_eerste_editie_2010__18_
Paula Merens werd gefelicteerd met haar 64ste verjaardag - Deschuyffeleer
Bever_schlagerbal_eerste_editie_2010__11_
Ook voor de bewoners van het naburige MPI werd het een aangename namiddag
 

Met kunstenaar Thierry van Vreckem aan de mengtafel en Bruno Cornelis achter de tapkraan is meteen de toon gezet voor een geslaagd schlagerbal. Samen met een veertigtal danslustige senioren werd het nieuw evenement van “Rijp voor de Pijp” met succes leven ingeblazen.

“Overdreven veel volk is er niet maar dat hadden wij voor deze eersteling op een dinsdagnamiddag ook niet verwacht. Wij zijn alleszins heel tevreden met de opkomst en zijn er absoluut van overtuigd dat de mondreclame er zal voor zorgen dat onze volgende editie wel een bomvolle zaal zal halen”, opent toogbaas Bruno.  
 
“Voor de volgende editie staat het nu al vast dat wij er een zondagnamiddag zullen uitpikken. Dit om aan de talrijke verzuchtingen van werkend Bever tegemoet te komen”, aldus nog DJ van dienst Thierry, tevens gangmaker van de vereniging die het samenhorigheidsgevoel, de buurtwerking  en sowieso het dorpsleven in de gemeente wil bevorderen door originele, verrassende en ludieke acties en evenementen op het getouw te zetten.
 
Menig “Dos en mas cervezas” zorgden er letterlijk en figuurlijk voor dat de handen op elkaar gingen, de tongen losser raakten en de benen aan souplesse wonnen.  
 
Wie er vandaag niet bij was om mede de spits af te bijten krijgt over een paar maanden een herkansing want dan komt Rijp voor de Pijp vrijwel zeker op de proppen met een nieuwe editie van  het Bevers Schlagerbal.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief