BEVER - Nieuwe tractor en nieuwe chauffeur

C21

BEVER - Nieuwe tractor en nieuwe chauffeur

Pouillart_van_vooren_-_nieuwe_tractor__6_
Schepen van Openbare Werken Dirk Willem - Foto's © Deschuyffeleer
 
Pouillart_van_vooren_-_nieuwe_tractor__3_
Filip Van Vooren vervangt Georges Pouillart - © Deschuyffeleer
 
Pouillart_van_vooren_-_nieuwe_tractor__5_
Foto Deschuyffeleer
 

Ook in Bever wordt thans volop werk gemaakt van het maaien van de bermen en straatkanten. Hiervoor werd zopas door het gemeentebestuur Filip Van Vooren aangesteld. Deze Bevernaar neemt de taak over van de recent op pensioen gestelde Georges Pouillart.

Voor de vervanging van Georges Pouillart dienden zich 6 kandidaten aan. Uiteindelijk werd  de 41-jarige Filip Van Vooren uit de Akrenbos weerhouden. Tot voor kort was hij tewerkgesteld in de ijzergieterij Fondatel in Herne, die zich wegens herstructurering genoodzaakt zag uit te wijken naar een zustermaatschappij in Andenne. Filip zag het dagelijks pendelen naar het Waalse Andenne niet zo direct zitten en stelde zich dan ook kandidaat als gemeentewerkman.
 
Om de belangrijke en omvangrijke taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren zette het gemeentebestuur het licht ook op groen voor de aankoop van een tweedehands Case IH-tractor dit ter vervanging van de alombekende Zetor die met zijn 8600 werkuren naar rustigere oorden werd verwezen. Hij werd verkocht voor 6500 euro en is voortaan enkel nog te zien in Polen.
 
“Voor de vernieuwing van dit rollend materiaal trok het gemeentebestuur een budget uit van nagenoeg 48000 euro. De nieuwe aanwinst is amper 4 jaar oud en telt slechts 1500 werkuren. Met een beetje geluk kan hij voor onze gemeente nog ettelijke jaren van dienst zijn”. aldus schepen van Openbare Werken Dirk Willem.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief