BEVER / HERNE – Start nieuw schooljaar

C21

BEVER / HERNE – Start nieuw schooljaar

Eerste_schooldag_sep__2010__11_
Alle kinderen en hun leerkrachten van de GBS De Regenboog. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Eerste_schooldag_sep__2010__18_
Inge Surdiacourt uit Zarlardingen in het kleuteronderwijs en met Matthys Isabelle uit Galmaarden in het basisonderwijs twee nieuwe jonge en enthousiaste leerkrachten aan de slag. Tussenin de nieuwe turnleraar © Deschuyffeleer
 
Eerste_schooldag_sep__2010__17_
Hoeps .... daar gaan de ballonnen .... © Deschuyffeleer
 

Alle basisscholen in Bever en Herne zijn vol vertrouwen en met goede moed het nieuwe schooljaar ingegaan. Voor directies, leerkrachten, leerlingen en ouders of grootouders was het wel terug even wennen. Overal zetten de directies met hun leerkrachten hun beste beentje voor om de schoolkinderen aangenaam, vlot en attractief op te vangen. Tijd dus voor een eerste rondgang.

Gemeentelijke basisschool De Regenboog in Herfelingen  - Directie Reni Thienpondt

In de Regenboog in Herfelingen kwamen 131 leerlingen de schoolbanken opzoeken. Door de stijging van het aantal leerlingen kunnen alle basisklassen nu gesplitst worden. Naast de 11 leerkrachten stelt de school ook verschillende bijzondere leerkrachten te werk. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de uitbreiding van de speelplaats. Voor meer veiligheid kunnen de leerlingen zo gesplitst worden in groot en klein. In die zin geldt nu overigens ook een speelplaatsreglement.
 
In de Regenboog gaan met Inge Surdiacourt uit Zarlardingen in het kleuteronderwijs en met Matthys Isabelle uit Galmaarden in het basisonderwijs twee nieuwe jonge en enthousiaste leerkrachten aan de slag.
 
“Wij zetten de eerste schooldag in met het oplaten van ballonnen door de leerlingen en de leerkrachten. Er wordt dan ook nu reeds nieuwsgierig uitgekeken naar het verste retourkaartje. Vrijdag mogen de kinderen overigens ook voor de eerste keer smullen van lekker gebakken frietjes door de bewoners van de home Zonnestraal”, geeft directrice Reni Thienpondt graag mee.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief