BEVER - Nieuw vergaderlokaal

C21

BEVER - Nieuw vergaderlokaal

Dsc01736
 
Dsc01738__320x200_
Dsc01734__320x200_
Dsc01733__320x200___320x200_

Sinds kort beschikt Bever over een nieuwe gemeentelijke loods en vergaderlokaal. Het gemeentebestuur huurt daartoe de voormalige Citroën-garage Demeuldre in het gehucht Akrenbos. Zondag werden de vernieuwde locaties dan ook plechtig ingehuldigd. 

De loods dient voortaan als opslagplaats en vaste standplaats voor het gemeentelijk machinepark. Door de ombouw van een gedeelte van de voormalige showroom beschikken de lokale verenigingen nu ook over een aangepaste vergaderruimte. Het lokaal telt een capaciteit van 40 zitplaatsen. Het nieuw buurtlokaal in de onmiddellijke omgeving van de St-Gereonkerk is een welgekomen geschenk voor de Beverse verenigingen. Op termijn krijgt het nieuwe lokaal ook nog een passende benaming.
 
Het gemeentebestuur bracht de verbouwingswerken tot een goed einde dankzij de inzet van gemeentelijk  personeel en enkele sympathisanten. “Met weinig geld hebben Fabrice, Gino, Felicien, René, Georges en Patrick hier degelijk werk geleverd. Het lokaal oogt mooi en is daarenboven basic maar doeltreffend uitgerust” aldus burgemeester Deneyer. “Dankzij hun inzet krijgen onze verenigingen die over geen eigen lokaal beschikken nu, zonder daarom te concurreren met privé-initiatieven, een degelijke vaste stek”.
 
Bever wenst de lokale socio-culturele groeperingen en de sportclubs daadwerkelijk logistiek te ondersteunen. Verenigingen die nog dit jaar de vergaderruimte wensen te benutten, kunnen zulks gratis doen.. Vanaf toekomend jaar wordt wel bij gebruik een kleine onkostenvergoeding in het vooruitzicht gesteld.
 
De openingsplechtigheid werd afgerond met een heildronk.
 
Informatie en reservatie bij het gemeentebestuur op 054/ 51 70 72.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief