BEVER - Biken en stappen met monsters

C21

BEVER - Biken en stappen met monsters

Klimax_halloween_2010__1_
Lekker griezelen .... Halloweentochten Klimax. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Klimax_halloween_2010__11_
© Deschuyffeleer
Klimax_halloween_2010__12_
© Deschuyffeleer
Klimax_halloween_2010__18_
Halfweg: aanschuiven aan het buffet © Deschuyffeleer
 
Klimax_halloween_2010__20_
Pompoensoep en glühwijn © Deschuyffeleer
Klimax_halloween_2010__5_
De monster-chirurgen aan het werk
 

Als afsluiter van het seizoen organiseerde fietsclub Klimax voor de zevende keer haar Halloweentochten. De editie bracht 921 deelnemers op de been . Dit record aantal inschrijvingen was  de  logische uitloper van een prima organisatie de vorige jaren en de opbouw van een goede reputatie voor het inrichten van avondwandelingen en -mountainbiketochten. Het succes is ook te wijten aan de onverdroten inzet van een 50-tal helpers en figuranten. Ook de weergoden waren dit jaar Klimax  bijzonder gunstig gezind. Het werd een heldere hemel met een temperatuur van nagenoeg 7°, windstil en zonder ook maar  één spatje regen.

 

Het MTB-parcours over 32 km deed dit jaar de Kalveer, het Mannenbos, het Mottenkasteel, Tamboer en het Kattenbos aan. Op onverwachte locaties zwaaiden vriendelijke spoken de scepter en deden wonderlijke creaturen menigéén gillen van plezier. “Wij maken van Halloween een prettig feest waarbij de mystiek samen met een sportief tintje en een gezellig samenzijn de smaakmakers zijn. Het programma is in de eerste plaats gericht op jongeren en sportievelingen maar is ook bijzonder aangenaam entertainment voor de ouderen”, aldus voorzitter Max Desmecht. “Dit jaar wisten zelfs bikers en wandelaars van buiten de landsgrens ons te vinden”.

 

Halverwege de tocht mochten de deelnemers aanschuiven aan een rijkgevuld buffet met natjes en droogjes. Uiteraard mochten hierbij de pompoenensoep en de glühwijn niet ontbreken. Aan het eind van de rit stonden dan nog lekkere pannenkoeken te wachten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief