REGIO – Cursus natuurgids

C21

REGIO – Cursus natuurgids

Aankondiging_cursus_natuurgids
Repro © Deschuyffeleer

De vzw Natuurgroepering Zoniënwoud pakt ook dit jaar uit met een cursus natuurgids. De cursus loopt van dinsdag 20 november tot dinsdag 4 oktober 2011, gespreid over een dertigtal sessies. De activiteiten vinden plaats op dinsdag van 19u30 tot 22u30 en op zaterdag van 9u30 tot 12u30. Met de cursus willen de organisatoren liefhebbers aantrekken die inzicht willen verwerven in de natuur en in staat zijn dit inzicht mettertijd aan anderen door te geven.

De cursisten leren de natuur herkennen, begrijpen en vertalen met het oog op het bekomen van een ruime algemene kennis van de natuur en het milieu. Gespecialiseerde kennis of vaardigheden komen niet aan bod. Van de deelnemers wordt wel een minimale voorkennis verwacht.
 
Nagenoeg de helft van de bijeenkomsten bestaat uit excursies, zowel in Brussel als daarbuiten. Cursisten die een opdracht volbrengen kunnen het attest natuurgids bekomen. De kostprijs bedraagt 220 euro of opleidingscheques. Voor gepensioneerden, studenten, mensen aan de haard en werklozen wordt het tarief verlaagd tot 180 euro. Info : 02/893 08 07 of cursusnatuurgids@ngz.be       
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief