Nieuws uit PZ PAJOTTENLAND

C21

Nieuws uit PZ PAJOTTENLAND

Editiepajot_politie_2010__pixels200

05 november om 21.36 uur: Verkeersongeval met gewonden ( lichamelijk letsel ), 1750 Lennik, Frans De voghellaan. De 20-jarige E.L. uit Dilbeek komt met haar voertuig in aanrijding tegen een geparkeerde aanhangwagen. De bestuurster raakt als gevolg van het ongeval gewond en wordt door de dienst 100 overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis te Anderlecht.

06 november Om 12.15 uur: Verkeersongeval stoffelijke schade, 1547 Bever, Kamstraat 28. D.G. uit Galmaarden haalt een tractor, bestuurder M.S., langs links in, Op het ogenblik dat D.G. langszij de tractor komt slaat deze af naar links. Beide voertuigen lopen schade op. Geen gewonden.
06 november om 18.36 uur: Verkeersongeval stoffelijke schade, 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 119. Een vrachtwagen verliest een deel van zijn lading ( steunbalk ). Deze lading komt terecht op de wagen ( in achterruit ) VW Golf, met als bestuurder D.C.T Bestuurder en passagiers raakten niet gewond door het gebeuren.
07 november: Verkeersongeval met gewonden ( lichamelijk letsel ), 1750 Lennik, Assesteenweg N285 kruispunt met de Lombeeksesteenweg. R.R bevindt zich met zijn minibusje VW transporter op de Assesteenweg rijdende in de richting van Eizeringen. H.E. bevindt zich op de Lombeeksesteenweg en begeeft zich op het kruispunt, vermoedelijk zag deze R.R. niet aankomen. Beide voertuigen komen in aanrijding met elkaar. De bestuurders en een passagier ( inzittende bij R.R ) raakten gewond door de aanrijding. De ziekenwagen brengt de gewonden over naar het AZ in Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief