BEVER - Eindejaarsdiner van De tweede jeugd

C21

BEVER - Eindejaarsdiner van De tweede jeugd

Nieuwjaarsdiner_de_tweede_jeugd_bever_2010__1_
Marie-Elise Vanderkelen en haar team - foto's © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsdiner_de_tweede_jeugd_bever_2010__6_
Lekkere pompoensoep .... © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsdiner_de_tweede_jeugd_bever_2010__4_
Op naar 2011 met "De tweede jeugd" - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsdiner_de_tweede_jeugd_bever_2010__2_
Kokkin Marie-Louise De Lauw - © Deschuyffeleer
 

In Trefpunt Camargo werden de gepensioneerden getrakteerd op een heus eindejaarsdiner. Niet minder dan 49 seniorenburgers gaven positief gevolg aan de uitnodiging.  Een familiale sfeer, een rijkgevulde spijskaart en een goedlachs gezelschap zorgden meteen voor het startschot van de eindejaarsfestiviteiten.

Onder de impuls van Marie-Elise Vanderkelen werd begin dit jaar de bond van gepensioneerden uit Bever nieuw leven ingeblazen. “Maand na maand zien we op onze vergaderingen nieuwe gezichten ” zegt Marie-Elise. “Wat begon met een paar zielen is al uitgegroeid tot een waar begrip in onze gemeentelijke seniorenwereld”. Ook aan de benaming werd iets gedaan. Voortaan gaat de vereniging door het leven als “De tweede jeugd”
 
Dat het feestmenu in de smaak viel is vooral te danken aan de aanwezigen zelf. De ene zorgde voor de toastjes en de andere voor de sint-Jacobsschelpen. Zo werden ook de kroketjes, de groenten en de taart aangeleverd. Uit de schare gelegenheidsleveranciers verdient de 80-jarige Marie-Louise De Lauw een erevermelding. Voor Marie-Louise is dansen en koken haar lang leven. Ruim 34 jaar was zij iedere week een fel gesolliciteerde kokkin. “Zo goed als iedere week stond onze groep aan een ander kookfornuis. Zo passeerden honderden communie- en trouwfeesten de revue” weet zij nog alsof het gisteren was.
 
Met een Beverse of Hasseltse koffie samen met taart en gebak werd de namiddag naar behoren afgesloten. Wie zin heeft om De tweede jeugd beter te leren kennen wordt met open armen ontvangen op de volgende vergadering van 4 januari 2011 om 14u. Info Marie-Elise Vanderkelen 054/ 588 557
 
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief