Verkeersongevallen met gekwetsten in LENNIK en BEVER

C21

Verkeersongevallen met gekwetsten in LENNIK en BEVER

Politielogo_2011_p200

27.02.2011 om 03.55 uur. Verkeersongeval met licht gekwetste in Lennik, Schapenstraat 37. R.J. uit Herne stond te wachten op de verhoogde berm recht tegenover de jongensschool. En dit ter hoogte van een verkeersbord. Plots stopt er een onbekende lichte vrachtwagen. De inzittende zegt iets tegen R.J. om dan eventjes nadien achteruit te rijden tegen het verkeersbord en zo in aanrijding kwam met R.J. Door deze aanrijding raakte R.J. licht gewond en werd door de dienst 100 naar het Erasmus overgebracht. Onderzoek naar het vluchtend voertuig leverde nog geen resultaat op.

27.02.2011 –05.28 uur. Verkeersongeval met licht gekwetste in Bever, Commijn. V.P. j-M. uit Frasnes-Lez-Anvaing reed met zijn voertuig op de Commijn en dit vermoedelijk in de rijrichting van Silly komende uit centrum bever. Gekomen in de bocht ( aan kruispunt met Broeck ) verliest hij de controle over het stuur en komt terecht tegen de kapel. Bestuurder raakt licht gewond en wordt ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Ath
27.02.2011 om 12.46 uur. Verkeersongeval met licht gekwetste in Lennik, Frans Devoghellaan 22. L.B. uit Lennik reed met zijn bromfiets met als passagier zijn zoon Elliot ( 15 jaar ) op de Frans Devoghellaan. Om ongekende reden komen deze ten val met de bromfiets. Beiden worden door de dienst 100 afgevoerd ter verzorging naar het ziekenhuis van Halle. Geen andere partijen betrokken bij de aanrijding.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief