PAJOTTENLAND - Murielle gebruikt agressieve verkoopstechniek

C21

PAJOTTENLAND - Murielle gebruikt agressieve verkoopstechniek

Politie_hinderlijke_oproepen_telefoon
Repro Deschuyffeleer

De zaak van de aanhoudende telefonische oproepen waarbij de Franstalige Murielle vliegensvlug mensen overdondert met het feit dat hen een geschenk wacht op een bepaalde locatie blijkt uitgeklaard. Volgens commissaris Serge Roelens, perswoordvoerder van de lokale politie Pajottenland, zijn er geen strafbare feiten mee gemoeid en berust alles op een agressieve verkoopstechniek.

Enige dagen terug waarschuwde de lokale politie Pajottenland de bevolking nog voor dergelijke telefonische oproepen. Onderzoek heeft blijkbaar uitgewezen dat de oproepen uitgaan van een buitenlands call-center in opdracht van een meubelzaak in Edingen. De oorsprong en de locatie van dit call-center blijken, steeds volgens de perswoordvoerder van de politie, evenwel niet te achterhalen. Door een fout in de programmering in het call-center gebeurt het wel dat mensen nog herhaaldelijk worden opgebeld zelfs na het afhalen van hun zogezegd geschenk in de meubelzaak.

Personen die toch gevolg geven aan de telefonische oproepen ontvangen effectief in de meubelzaal een geschenk zoals een GSM-toestel of een ander goedkoop electro-toestel. Er geldt overigens hoegenaamd geen verkoopverplichting om het cadeau in ontvangst te nemen.
De lokale politie Pajottenland roept dan ook de bevolking op de feiten niet langer te melden.   
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief