BEVER - Senioren worden getrakteerd op een etentje

C21

BEVER - Senioren worden getrakteerd op een etentje

Foto_mj_deschuyteneer__4_
Foto's © GDG Deschuyffeleer
 
Foto_mj_deschuyteneer__3_
Foto's © GDG Deschuyffeleer
 
Foto_mj_deschuyteneer__7__-_kopie
Foto's © GDG Deschuyffeleer
 
Foto_mj_deschuyteneer__1_
Foto's © GDG Deschuyffeleer
 
Foto_mj_deschuyteneer__10_
Foto's © GDG Deschuyffeleer
 

Een honderdtal 60-plussers gingen graag in op de uitnodiging op een etentje met randanimatie van het gemeentelijk CD&V-bestuur. Met volle teugen werd in het parochielokaal dan ook genoten van een voortreffelijk maal omkaderd met  humor en zang. Hiervoor werd een beroep gedaan op de Gooikse schlagerzanger en entertainer Bart (Declerck).

Voor de eerste keer werden alle 450 Beverse senioren vanaf 60 jaar aangeschreven om samen met de CD&V-mandatarissen een aangename namiddag te beleven.
In zijn welkom benadrukte burgemeester Luc Deneyer het belang van vrijwilligerswerk. Ook nam hij geen blad voor de mond over het uitblijven van een regering. Hij had het hierbij over “de blindheid van de politieke klasse en het feit dat zij al dan niet rekening hield met het volk.”  Hij onderstreepte ook het gebrek aan solidariteitsgevoel en aan respect voor de anderen.
In de vooravond werd het gezellig samenzijn ingeblikt. Gezien het succes wordt reeds druk gespeculeerd over de tweede editie van het gebeuren in de loop van volgend jaar.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief