Inbrekers op pad in BEVER en GALMAARDEN

C21

Inbrekers op pad in BEVER en GALMAARDEN

Editiepajot_politie_2010__pixels200

Diefstal in woning in Bever, Romont 35. Daders begeven zich via een losweg naar de achterkant van de woning alwaar het keukenraam wordt opengeduwd. De benedenverdieping werd doorzocht. Nadeel: geld en maaltijdcheques. Daders verlaten de woning via de voordeur. Vluchtrichting niet gekend.

Diefstal in woning in Galmaarden, Rodestraat 57. Daders betreden de woning langs de zijkant. Een zijpoortje aan de gevel van de woning wordt hierbij geopend. Vervolgens wordt de keukendeur geopend welke niet slotvast was. In de woning werd de handtas met inhoud gestolen alsook de portefeuille van de zoon. Vluchtrichting niet gekend.
Diefstal in woning in Galmaarden, Werfstraat 50. Daders betreden de woning langs achter. Een gedeelte van de bedrading van het tuinpoortje werd doorgeknipt., waardoor dit geopend kon worden. Ze verschaffen zich via de achterdeur de toegang tot de woning. Het gelijkvloers van de woning werd doorzocht. De laptop en de contactsleutel van het voertuig werden ontvreemd. Ze openen met de gestolen autosleutel het voertuig en doorzoeken dit. Uit het voertuig werd er niets ontvreemd. Vluchtrichting niet gekend. 
Diefstal uit twee voertuigen in Galmaarden; Bruinsbroekstraat 20. Beide voertuigen staan op oprit vooraan de woning. Voertuigen waren niet slotvast achtergelaten en werden doorzocht. Geen braakschade aan beide wagens. Een zonnebril en een 10 tal cd’s werden ontvreemd uit een van de wagens.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief