BEVER - Veertig inwoners winnen samen lottopot van 950.800 euro

C21

BEVER - Veertig inwoners winnen samen lottopot van 950.800 euro

Colpaert_bever_lottowinnaar_1
 

In Bever hebben ze de lotto gewonnen. Niet minder dan veertig personen mogen onder elkaar 950.800 euro verdelen. Katie van zelfbediening Prima, die het formulier valideerde, is er nog niet goed van. Ondertussen kwamen reeds de eerste winnaars even langs.

Katie Mortier en Christophe Rokegem baten sinds begin dit jaar een ‘Prima’  kruidenierszaak uit in Bever. Een kleine maand geleden vroeg Katie aan haar klanten wie wilde meespelen voor een grote lotto pot te maken. Kandidaten waren er genoeg, haar man, haar vader enkele tantes en vele inwoners van Bever speelden mee. Ze speelden voor een bedrag van 210 euro en mochten daarmee twee keer tien nummers invullen. “ Wij hebben nog maar een vijftal keer gespeeld met deze nummers en met wat voor een resultaat! Ik keek naar de trekking en kon het eerst niet geloven. Ik liet door vier mensen het formulier controleren, alvorens ik zeker was dat wij gewonnen hadden. Ik ben helemaal de kluts kwijt,” vertelde Katie Mortier.
Zaterdagnamiddag stapte Johan De Boeck de winkel van Katie binnen. Zij vroeg hem of hij geen zin had om mee te spelen met de lotto, dan waren ze met veertig mensen. “ Ik speel regelmatig op de lotto dus waarom niet dacht ik, ik was dan ook stom verbaasd, toen ik deze morgen (zondagvoormiddag) zag dat ik gewonnen had.”

De veertig personen winnen samen 950.800 euro of ieder 23.770 euro.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief