BEVER – Hulde aan verdienstelijke leden Gezinsbond

C21

BEVER – Hulde aan verdienstelijke leden Gezinsbond

Viering_gezinsbond_2011
Foto © Deschuyffeleer

Het gemeentebestuur bracht hulde aan Gaston Delbar en Omer Frisch, twee verdienstelijke leden van de Gezinsbond. Beiden hebben een jarenlange staat van diensten achter de rug. Voorzitter Gaston Delbar, overigens nog steeds koster, telt meer dan 40 dienstjaren doch wordt hiermee toch nog de loef afgestoken door secretaris en ere-brigadeveldwachter Omer Frisch met zijn meer dan 45 jaar dienstbetoon.

De gezinsbond telt in de gemeente nagenoeg 75 gezinnen als leden. De bond stond overigens in het verleden beter gekend als de Bond voor Jonge en Kroostrijke Gezinnen. De gezinnen met drie kinderen en meer genieten van een levenslang recht op vermindering op de spoorwegen. Ieder lid ontvangt ook kortingsbons voor aankopen in bepaalde warenhuizen.
 
Samen met Julienne Vanderperre, die het gehucht Akrenbos onder haar hoede neemt, zorgen Omer en Gaston steevast bij de geboorte van een kind voor een verminderingskaart en een verrassingsgeschenk. Dit gebeurt zo’n 10 à 15 keer per jaar.
 
Voor hun jarenlange inzet en dienstverlening ontvingen de gelauwerden vanuit het provinciebestuur dan ook een huldigingsmedaille.     
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief