BEVER – Senioren en Veiligheid

C21

BEVER – Senioren en Veiligheid

Dsc04925
Met de medewerking van de lokale politie Pajottenland organiseerde de seniorenraad met voorzitter Marie-Jeanne Deschuyteneer een infosessie over het voorkomen van diefstallen en veiligheid in het verkeer Foto's © Deschuyffeleer
 
Dsc04926
Het waren wijkinspecteur Ronny Vandercammen en zijn verkeerscollega Rik Coolsaet die de informatie verstrekten - © Deschuyffeleer
 
Senioren_beer_veiligheid_sep_2011__3_
Marie-Jeanne Dechuyteneer, voorzitter seniorenraad - © Deschuyffeleer
 
Senioren_beer_veiligheid_sep_2011__7_
© Deschuyffeleer
 

Met de medewerking van de lokale politie Pajottenland organiseerde de seniorenraad met voorzitter Marie-Jeanne Deschuyteneer voor zijn leden in de voetbalkantine een infosessie over hoofdzakelijk het voorkomen van diefstallen en veiligheid in het verkeer. Het waren wijkinspecteur Ronny Vandercammen en zijn verkeerscollega Rik Coolsaet die de informatie verstrekten, hier en daar doorspekt met nuttige praktische tips.

Naast een voorstelling van het lokaal poltiekorps was er veel ruimte voor informatie om diefstallen te voorkomen zowel in woningen als in en van voertuigen als op en in openbare plaatsen zoals markten, stations en horecazaken. Hierbij ging ook veel aandacht naar de werkwijze van nepagenten en –ambtenaren uit de sector van gas, electriciteit en water, toch een aanhoudende pijnlijke kwaal voornamelijk in de rand rond Brussel.
 
De aanwezigen kregen ook de BIVV-informatiebrochure ‘Senioren in het verkeer’ mee. Ook mochten zij het bestaan van het Vlaams Meldpunt Ouderenmis(be)handeling ontdekken.             
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief