BEVER - Broeck en Kerkhove Leeft

C21

BEVER - Broeck en Kerkhove Leeft

Broeck_en_kerkhove_leeft_2011__12_
Met een stuwend gelegenheidscomité met Marie-Elise Vanderkelen, Henk Verhofstadt, Michel De Bleser, Thierry Deganseman en Werner Godfroid kon het gebeuren sowieso de mist niet ingaan - Foto's Deschuyffeleer
 
Broeck_en_kerkhove_leeft_2011__11_
Michel De Bleser mocht de genodigden verwelkomen - © Deschuyffeleer
 
Broeck_en_kerkhove_leeft_2011__18_
© Deschuyffeleer
 
Broeck_en_kerkhove_leeft_2011__21_
© Deschuyffeleer
 
Emiel_en_marie-t_r_se
 
Broeck_en_kerkhove_leeft_2011__22_
Ook de toog was goed bemand .... © Deschuyffeleer
 

Ook Broeck en Kerckhove maakten werk van hun eerste buurtfeest. Meer dan 110 genodigden verschenen op de afspraak. In zaal Cosmos was het dan ook een drukte van jewelste waarbij uiteraard een dansje tot in de late uren niet kon ontbreken.

Met een stuwend gelegenheidscomité met Marie-Elise Vanderkelen, Henk Verhofstadt, Michel De Bleser, Thierry Deganseman en Werner Godfroid kon het gebeuren sowieso de mist niet ingaan. Een lekker buffet, passende dranken, een fraaie zaalinrichting, meeslepende muziek en originele randanimatie maakten van het eerste buurtfeest dan ook meteen een voltreffer.
“Ook in Bever ontstaat er een langzame maar zekere vervreemding”, weet Werner Godfroid, voorzitter van de cultuurraad, meteen te vertellen. “Veelvuldige nieuwbouw met de daaraan gekoppelde verhuis maken dat ook hier in ons landelijk dorp de buren mekaar steeds minder en minder goed kennen en mekaar haast niet meer met de voornaam aanspreken”, beaamt OCMW-voorzitter Michel De Bleser. 
Om het feestje ook een ietwat informatief karakter mee te geven werd de avond doorspekt met een leuke ‘ken-uw-straat-kwis’. Gezien het oog ook wel wat lust, werd het geheel ondersteund door een verklarende powerpoint-montage, een kolfje naar de hand van Werner Godfroid, Beverkenner bij uitstek.
Ook voor het culinaire gedeelte werd een beroep gedaan op buurtbewoners. Zo werd bij het aperitief kaas van de Beverse kaasmakerij van Patrick De Ville geserveerd en werd voor het dessert aangeklopt bij Couleurs Chocolat.
Het organiserend comité toonde zich uitermate tevreden met de opkomst en het verloop. Een afspraak voor de tweede editie van ‘Broeck en Kerkhove Leeft’ kan dan ook niet uitblijven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief