BEVER – Schoolloop onder een stralende najaarszon

C21

BEVER – Schoolloop onder een stralende najaarszon

Schoolloop_bever_okt_2011__2_
In het kader van de Vlaamse Veldloopweek was het ook in Bever onder een stralende najaarszon verzamelen geblazen voor de leerlingen in het lager onderwijs van de gemeentelijke basisschool Ak’cent voor een loop op het voetbalterrein aan Pontembeek - Foto's Deschuyffeleer
 
Schoolloop_bever_okt_2011__1_
 
Schoolloop_bever_okt_2011__18_
© Deschuyffeleer
 
Schoolloop_bever_okt_2011__25_
Ook de leerkrachten en de directie mochten zich 'uitleven' - © Deschuyffeleer
 
Schoolloop_bever_okt_2011__27_
© Deschuyffeleer
 

In het kader van de Vlaamse Veldloopweek was het ook in Bever onder een stralende najaarszon verzamelen geblazen voor de leerlingen in het lager onderwijs van de gemeentelijke basisschool Ak’cent voor een loop op het voetbalterrein aan Pontembeek. De indringende, luide en enthousiaste aanmoedigingen van leerkrachten, ouders, oma’s en opa’s maakten van het geheel een unieke sportieve en aanmoedigende belevenis voor de kinderen.

Aan de scholenloop namen nagenoeg 250 leerlingen opgedeeld in 13 klassen deel. Er werd gelopen per klas. Sinds twee jaar berust de organisatie in de handen van de sportraad met voorzitter Annemie Wielant aan het roer. Na afloop ontvingen alle kinderen overigens een drankje en een verrassingspakket van de sportraad.
 
Als enige vertegenwoordiger van het College van Burgemeester en Schepenen was OCMW-voorzitter Michel Debleser een fervent supporter ook voor de kinderen die sportief niet al te best begaafd zijn. Zijn aanwezigheid werd dan ook door iedereen ten zeerste op prijs gesteld.
 
Dat ook de leerkrachten niet te beroerd zijn om hun sportief kunnen te tonen en zo als voorbeeld te dienen voor de kinderen werd bewezen door hun deelname aan een symbolische lerarenloop. Directeur Guy Deneyer kon geenszins op het appel ontbreken en waakte er dan ook over dat hij als laatste zicht had dat al zijn leerkrachten gezond en wel de eindstreep haalden en dit onder groot jolijt van de kinderen.
 
De volgende activiteit op de drukke kalender van Ak’cent situeert zich tijdens het week-end van 29 op 30 oktober met het jaarlijks eetfestijn in zaal Cosmos.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief