BEVER – Luc Deneyer opnieuw kandidaat-burgemeester

C21

BEVER – Luc Deneyer opnieuw kandidaat-burgemeester

Herne_sec_deneyer_loopbaanonderbreking_foto_deschuyffeleer__2_
CD&V-burgemeester Luc Deneyer - Foto © Deschuyffeleer
Ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober toekomend jaar trekt de huidige burgemeester Luc Deneyer de CD&V-lijst. Dat raakte zo pas bekend tijdens een samenzijn van de CD&V-mandatarissen en sympathisanten. De lokale partijafdeling mag overigens vier nieuwkomers op de lijst verwelkomen.
 
Walter Van Haegenborgh, Patrick Daubie, Martine Lescrève en Katrien Delbar zijn de vier raadsleden die zich door omstandigheden geen kandidaat meer stellen. In hun plaats komen Patrick Capiau, leraar in TISJ Geraardsbergen, postbode Kristof Cattie, federaal ambtenaar bij Sociale Zaken in Brussel Ilse Vanhoutteghem en Catherine De Ganseman, lerares in Don Bosco Halle. Allen zijn wel vrij actief in het plaatselijk verenigingsleven en hebben zich vrij spontaan aangemeld om politiek actief te worden.
 
Lijsttrekker Luc Deneyer en Walter Van Haegenborgh, die zich voortaan overigens uitsluitend bezighoudt met het plaatselijk partijvoorzitterschap, zien in de komst van de vier nieuwe kandidaten “een duidelijke aanzet naar verdere verjonging in de partij”. De vaderfiguur van de burgemeester gaf de nieuwkomers alleszins drie gouden stelregels mee voor de komende electorale periode. “Blijf wie je bent, heb respect voor de privacy van de tegenkandidaten en wees steeds een teamspeler”, klonk het.
 
Burgemeester Luc Deneyer waarschuwde zijn medekandidaten evenwel reeds dat de komende legislatuur niet van een leien dakje zal lopen door de alsmaar stijgende financiële overdrachtslasten en de alsmaar dalende inkomsten. “In de lopende legislatuur zullen wij ons in 2006 voorgenomen beleidsplan wel degelijk voor haast 100% kunnen realiseren. De  budgettaire trends naar de toekomst toe zullen evenwel veel creativiteit vergen voor het opstellen van het nieuw beleidsplan”, besloot hij.
 
Naast de burgemeester zijn ook de schepenen Dirk Willem, Marleen Flamant, Chistian Krikilion en OCMW-voorzitter Michel Debleser evenals de raadslid Melanie Denaeyer nog kandidaat.
       
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief