BEVER / REGIO – Uitgeloten bezoekers krijgen schilderij

C21

BEVER / REGIO – Uitgeloten bezoekers krijgen schilderij

Dsc06759
Winnaars: Marina Vancreckem uit Tollembeek en Bernadette Leus uit Galmaarden - © Deschuyffeleer
 
Dsc06761
 

De winnaars van de loterij op de tentoonstelling van zus Ann en broer Wim Adriaenssens in het atelier in Bloemendael eind november mochten nu ook hun prijzen, een schilderij van de hand van beide kunstenaars, in ontvangst komen nemen. Alle bezoekers van de tentoonstelling konden overigens mededingen naar één van de twee schilderijen.

Marina Vanvreckem uit Tollembeek mag voortaan pronken met het stilleven ‘Invasadora’, een gouache schilderij van Ann uit 2008. De Spaanse naam werd bewust gekozen omdat het doek er heel goed bij het geheel past.
 
‘Grassprieten’ of ‘Grass’ van Wim uit 2010 was dan weer weggelegd voor Bernadette Leus uit Galmaarden. Zij werd uitgeloot voor het schilderij met olieverf op doek naar een techniek eigen aan Wim waarbij hij gebruik maakt van de haat-liefde verhouding tussen water en olie. Zo gebruikt hij voor gras terpentijn en lijnolie.
 
De tweede tentoonstelling van Ann en Wim mag alleszins terugblikken op een grote opkomst. In februari volgt al een nieuwe tentoonstelling van beide kunstenaars volgens hetzelfde concept deze keer ten huize van Wim in Vollezele. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG - © Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief