BEVER heeft er twee nieuwe werkkrachten bij

C21

BEVER heeft er twee nieuwe werkkrachten bij

Nieuwe_werkkrachten_bever_jan_2012__1_
Daniël Van Passenhove en Steven Van Den Bossche - Foto's © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_werkkrachten_bever_jan_2012__2_
Daniël Van Passenhove en Steven Van Den Bossche - Foto's © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_werkkrachten_bever_jan_2012__8_
Daniël Van Passenhove - © Deschuyffeleer
 
20110118_ploeg_o_w___1936_x_1296_
Dirk Willem en zijn voltallige ploeg.
 

Daniël Van Passenhove en Steven Van Den Bossche zijn de nieuwkomers bij de gemeentelijke dienst Openbare Werken die samen met Gino Sermon, Dirk Cooles, Fabrice Demeuldre, Thierry Vanbegin en Filip Van Vooren er moeten zorg voor dragen dat Bever goed uit de verf komt. Het doen en laten van dit 7-koppig team wordt nauw in de gaten gehouden door schepen van Openbare Werken Dirk Willem.

Daniël Van Passenhove (42) woont op Torrezeel. Zijn hoofdtaak is het onderhoud van de kerkhoven. In een vroeger leven was Daniël tewerkgesteld bij De Koninklijke Munt van België waar hij mee gouden en zilveren munten fabriceerde voor de commerciële dienst. Deze week was hem echter een ganse andere taak toebedeeld. Met laarzen en handschoenen trok hij op rattenjacht. “Bever met zijn nagenoeg 45 actieve boerderijen en zijn talrijke kilometers aan open grachten is de perfecte gastheer voor ratten in alle soorten en kleuren”, weet de nieuwe werkkracht. Minstens één keer per maand trekt hij er op uit met het nodige gif om de rattenpopulatie zo niet uit te roeien, dan toch binnen de perken te houden.
Als opvolger van René Van Praet is het Steven Van Den Bossche die voortaan de bedieningshendels van de graafmachine Takeuchi hanteert. Steven Van Den Bossche (34) woont in de Bosstraat. Tot voor kort was Steven aan de slag bij Colruyt waar hij rekkenbouwer was. “Ik wou altijd al graag kraanman worden”, vertelt Steven. “Ik volgde een volwaardige opleiding als kraanman en werd als dusdanig dan ook gediplomeerd. Een kraanman zit altijd buiten en doorgaan is er ook modderploeteren bij”, aldus nog Steven die zich als buitenmens hieraan helemaal niet stoort.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief