Tal van feiten in PZ Pajottenland

C21

Tal van feiten in PZ Pajottenland

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Infrax raakte een kabel van Belgacom in Gooik. In de Stationstraat in Herne viel een fietser. In Herne was er een schouwbrand op Steenweg op Ass. In Lennik was er een verkeersongeval op de Assesteenweg en op de Markt in Lennik werd een ruit van een wagen ingeslagen. In de Smeedries in Galmaarden was er wateroverlast. In Gooik was er een verkeersongeval met stoffelijke schade in de Gooikveldstraat/ Ook op Edingsesteenweg in Herne was er wateroverlast en op de Ninoofsesteenweg in Galmaarden werd een aanhangwagen gestolen.

 
Onopzettelijke beschadigingen aan nutsvoorziening op de Ninoofsesteenweg Gooik. Door werken uitgevoerd door Infrax raakte een kabel van Belgacom beschadigd.
 
Verkeersongeval met lichamelijk letstel in de Stationstraat in Herne. Een fietser kwam ten val nadat zijn voorwiel los kwam. De fietser werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis te Geraardsbergen.
 
Brand van een schoorsteen op de Steenweg op Asse in Herne. Na het aansteken van de houtkachel vatte de schoorsteen vuur. Een voorbijganger merkt het brandje op en verwittigd de bewoners. De hulpdiensten worden onmiddellijk verwittigd. Brandweer kwam ter plaatse om te blussen.
 
Verkeersongeval met stoffelijke schade op de Assesteenweg in Lennik, Een voertuig reed door wegwerkzaamheden en moet hierdoor uitwijken. Bij het uitwijken kwam het voertuig in de gracht terecht. Bestuurder raakte niet gewond. Het voertuig werd getakeld.
 
Beschadigingen van een voertuig op de markt in Lennik, Onbekende dader(s) hebben de achterruit van een geparkeerd voertuig Ford Focus ingeslagen. Politie tracht de verdachte(n) op te sporen via de camerabeelden van op de Markt te Lennik.
 
Wateroverlast in de Smeedries in Galmaarden, Door de aanhoudende regenval loopt het water van de velden richting garage van een woning te Smeedries. De garage staat blank, water 20 cm hoog, brandweer kwam ter plaatse om water weg te pompen. Is reeds 2de keer op drie weken tijd.
 
Verkeersongeval met stoffelijke schade en vluchtmisdrijf in de Gooikveldstraat in  Gooik, Een onbekend voertuig reed in de Zijpstraat, komende uit de richting N285 en wilde rechts afslaan richting Gooikeveldstraat. De bestuurder schatte de bocht verkeerd in en kwam hierdoor in aanrijding met een paal van een verkeersbord en daarna met een betonnen afsluiting. Na het verkeersongeval nam het voertuig de vlucht in een onbekende richting.
Wateroverlast op de Edingensesteenweg in Herne, Visvijver is overgelopen door de hevige regenval, viswedstrijd werd afgelast. Vraag via de gemeente om vijver te dreggen.
 
Hinderend verkeer op de Ninoofsesteenweg in Lennik, Boom helde over de rijbaan, brandweer kwam ter plaatse teneinde de boom te verwijderen.
 
Diefstal van een aanhangwagen op de Ninoofsesteenweg in Galmaarden, Aanhangwagen die op oprit stond van een woning werd tijdens de nacht door onbekende dader(s) gestolen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jul 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief