Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport

C21

Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport

Acp_zomert_bever_sport__2012___1_
Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport! - Foto's © Deschuyffeleer
 
Acp_zomert_bever_sport__2012___2_
Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport! © Deschuyffeleer
 
Acp_zomert_bever_sport__2012___3_
Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport! © Deschuyffeleer
 
Acp_zomert_bever_sport__2012___4_
Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport! © Deschuyffeleer
 
Acp_zomert_bever_sport__2012___5_
Atletiekclub Pajottenland zomert, BEVER sport! © Deschuyffeleer
 
Acp_zomert_bever_sport__2012___6_
van Lien Wauters, Silke Lissens, Laurent De Bodt en Bea Ricour - © Deschuyffeleer
 

Tot eind juli biedt de Atletiekclub Pajottenland (ACP) op de voetbalterreinen van FC Excelsior Bever onder het motto ‘Sporten is gezond voor het lichaam én voor de geest’ aan kinderen tussen de 5 en 12 jaar de mogelijkheid om zich spelenderwijze sportief volkomen uit te leven. Alles gebeurt onder de professionele begeleiding van bekwame lesgevers en met de nodige aandacht voor het pedagogische aspect. De kinderen kunnen er zo op een aangename manier kennis maken met een grote waaier aan sportdisciplines.

“Dat ACP met werkingsgebied in Gooik en Galmaarden gebruik maakt van de voetbalaccommodaties in Bever heeft te maken met een bijzonder negatieve houding vanwege de leiding van voetbalploeg FC Galmaarden die, niettegenstaande de toestemming van de gemeente Galmaarden,  ACP belet haar activiteiten op en rond het gemeentelijk sportplein van Galmaarden op een degelijke manier te ontplooien” aldus Bea Ricour, monitrice en lid van ACP. “Wij zijn dan ook heel blij dat de Beverse voetbalclub ons wel met open armen ontvangt en al bij al zijn wij met deze locatie heel tevreden. Het is hier rustig, ruim, mooi, veilig en aangenaam. De accommodaties voldoen dan ook volkomen aan onze noden”.
 
Voor het eerste omni-sportkamp tekenden 33 jongelingen van 5 tot 13 jaar in. Naast Bever en omringende gemeenten komen zij van Lettelingen, Marcq, Geraardsbergen en Moerbeke. Er is zelfs een inschrijving uit Maffle, een dorp nabij Ath.
 
Onder de leiding van Lien Wauters, Silke Lissens, Laurent De Bodt en Bea Ricour kunnen de jongelingen er van 9u tot 16u proeven van een variëteit aan sporten waarbij de nadruk ligt op het bewegen en het leren spelen en sporten in groep.
 
Inschrijven voor de kampen die lopen van maandag 23 tot vrijdag 27 juli (FC Excelsior Bever) en van dinsdag 21 tot vrijdag 24 augustus (Sporthal Koornmolen Gooik) is nog steeds mogelijk.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief