BEVER - Bestuurder ernstig gekwetst bij ongeval

C21

BEVER - Bestuurder ernstig gekwetst bij ongeval

Img_0916
Ongeval bocht Bever - Foto's © Deschuyffeleer
 
Img_0913
Ongeval bocht Bever - Foto's © Deschuyffeleer
 
Img_0912
Ongeval bocht Bever - Foto's © Deschuyffeleer
 

Donderdagnamiddag omstreeks 17u30 deed zich een ernstig verkeersongeval voor op de gewestweg in de bochten in de Kamstraat ter hoogte van de grensscheiding met Tollembeek. Bij het ongeval werd de bestuurder van de terreinwagen die door het ongeval over de kop was gegaan zwaar gewond.

Het ongeval deed zich voor toen een kleine personenwagen bestuurd door Colette D. (63) uit Bever in de bochten de witte doorlopende streep overschreed en hierbij in aanrijding kwam met de tegenliggende terreinwagen bestuurd door Stephane. D (52) uit Mons, werknemer bij de garage Van Belle even verderop in de straat. De bestuurder van de terreinwagen trachtte het ongeval nog te ontwijken door naar rechts uit te wijken maar kwam hierbij in aanrijding met de betonnen beschermblokken aan de rand van de rijbaan.
 
Door de aanrijding tegen de personenwagen en de beschermblokken ging de terreinwagen over de kop en belandde uiteindelijk terug met zijn onderstel op de rijbaan. De bestuurder werd hierbij gekwetst aan het hoofd. Hij werd door de hulpdiensten van de brandweervoorpost in Tollembeek bewusteloos afgevoerd naar het ziekenhuis in Geraardsbergen. Hij verkeert evenwel niet in levensgevaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief