Een geslaagde voetbalstage bij FC-Excelsior BEVER

C21

Een geslaagde voetbalstage bij FC-Excelsior BEVER

Voetbalstage_excelsior_2012___1_
Voetbalstage FC Excelsior Bever - Foto's © Deschuyffeleer
 
Voetbalstage_excelsior_2012___3_
Het is echt genieten op de voetbalvelden van FC Excelsior Bever - © Deschuyffeleer
 
Voetbalstage_excelsior_2012___5_
Voor Kevin Buyl is het alleszins een geslaagde onderneming - © Deschuyffeleer
 
Voetbalstage_excelsior_2012___6_
Voetbalstage FC Excelsior Bever - © Deschuyffeleer
 
Voetbalstage_excelsior_2012___7_
Voetbalstage FC Excelsior Bever - © ingezonden
 
Voetbalstage_excelsior_2012___8_
Voetbalstage FC Excelsior Bever - © Ingezonden
 

Het is echt genieten op de voetbalvelden van FC Excelsior Bever. De 65 voetballertjes verdeeld over 6 groepen gaande van duiveltjes (U6) tot miniemen (U13) beleven er voor het tweede jaar op rij van een heuse voetbalstage. Heel veel voetbal en heel veel spel, afwisseling en ontspanning. Dat is waar  een team van het jeugdcomité van voetbalclub Excelsior Bever met  Kevin Buyl, Cédric Demol, Laurent Megank, Dimitri Van Nieuwenhove, Greg Amico en Dominique De Backer tijdens de stage dan ook borg voor staat. Algemene ondersteuning mogen zij genieten van Dorien Cochez.

Dit jaar mochten ook niet-Excelsior-leden intekenen voor een weekje stage. Nagenoeg 25 jongelingen maakten van deze mogelijkheid maar al te graag gebruik. Onder hen een 15-tal spelertjes zonder club. In de voormiddag komen specifieke voetbaltechnieken één voor één aan bod om in de namiddag over te gaan in een wedstrijdfase en een tornooivorming. Over gans de week worden ook ludieke wedstrijden ingebouwd, kwestie van het geheel zo speels en leutig mogelijk te houden.
Om de jongelingen te belonen voor hun inzet voorziet FC-Excelsior Bever voor iedereen op het eind van de week een bal, een diploma, een ploegfoto en een verrassingspakket.
Voor Kevin Buyl is het alleszins een geslaagde onderneming: “Met een verdubbeling van het aantal deelnemers tegenover vorig jaar mogen wij stellen dat we op goede weg zijn. Wij zijn er zeker van dat niet alleen de jonge deelnemers genot en kennis uit deze stage kunnen puren maar dat ook de teamspirit in onze club er mee op vooruit gaat”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief