BEVER – Voetbalclub start nieuw seizoen met familiefeest

BEVER – Voetbalclub start nieuw seizoen met familiefeest

Viering_excelsior_bever_2012__12_
André Pletinckx, Richard Vanbelle, Gaston Debleser, Jean-Pierre Vanhove, huidig voorzitter Michel Debleser, Hendrik Sapijn, Thierry Deganseman en jeugdvoorzitter Guy Vroman - Foto's © Deschuyffeleer
 
Viering_excelsior_bever_2012__8_
Ook de club zelf mocht zich tot de gevierden rekenen door het bekomen van de zilveren medaille voor haar 75 jaar bestaan. Deze medaille werd overhandigd door Werner Godfroid aan de jeugdvoorzitter Guy Vroman - © Deschuyffeleer
 
Viering_excelsior_bever_2012__2_
Voorzitter Michel Debleser - © Deschuyffeleer
 
Viering_excelsior_bever_2012__9_
© Deschuyffeleer
 
Viering_excelsior_bever_2012__13_
Voetbalfiguur Gaston de Bleser en het jongste voetballertje van het gezelschap Antoine Vanderhaegen (U7) - © Deschuyffeleer
 

Voetbalclub Excelsior Bever trapte het nieuw seizoen op gang met het gebruikelijk familiefeest in zaal Cosmos. Het gezellig samenzijn was daarmee reeds aan zijn derde editie toe. De voorstelling van de verschillende ploegen vormde de hoofdbrok van het gebeuren.

“Uitzonderlijk speelt Excelsior Bever als Vlaams-Brabantse club nog altijd in de provinciale afdeling van Henegouwen. Eén en ander is historisch zo gegroeid”, zegt voorzitter Michel Debleser. “Deze uitzonderingsmaatregel bespaart de club overigens heel wat verre en kostbare verplaatsingen”.
 
Het familiefeest was ook de ideale gelegenheid om André Pletinckx, Richard Vanbelle, Gaston Debleser, Jean-Pierre Vanhove, huidig voorzitter Michel Debleser, Hendrik Sapijn en Thierry Deganseman de gouden medaille uit te reiken voor minstens 25 jaar anciënniteit als bestuurslid. Ook de club zelf mocht zich tot de gevierden rekenen door het bekomen van de zilveren medaille voor haar 75 jaar bestaan.
 
Het jeugdvoetbal van de club scoort alleszins ook hoge toppen. “Zo werd het seizoen gestart met niet minder dan 6 ploegen duiveltjes”, kon jeugdvoorzitter Guy Vroman de talrijk opgekomen aanwezigen trots meedelen.
 
Naast de voorstelling van de ploegen was er ook nog een gevarieerd warm buffet, muzikale animatie en projectie van foto’s van het voorbije seizoen.    
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 20 nov 2018
Marc Colpaert | 19 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 01 nov 2018

archief